Mario Fresh a împlinit 23 de ani. Ce urare emoționantă i-a făcut Alexia Eram: „Te iubesc la nebunia infinitului!”

.

Mario Fresh a împlinit 23 de ani. Cunoscutul cântăreț își sărbătorește, astăzi, ziua de naștere, iar cu această ocazie, Alexia Eram i-a făcut o urare emoționantă pe rețelele de socializare. Totodată, fiica Andreei Esca a publicat o serie de fotografii și videoclipuri cu unele dintre mai frumoase momente petrecute împreună.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


De aproape șase ani, cei doi tineri formează unul dintre cele mai solide și îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Deși nu se grăbesc cu căsătoria, cei doi au planuri mari de viitor și susțin că se înțeleg la fel de bine ca în prima zi. Astăzi, Mario Fresh a împlinit 23 de ani și, așa cum obișnuiește an de an, Alexia Eram i-a făcut o urare emoționantă. Mai mulți artiști și apropiați ai cântărețului i-au transmis mesaje și gânduri bune acestuia.

Mario Fresh a împlinit 23 de ani. Cântărețul are, astăzi, toate motivele de bucurie, deoarece este ziua lui de naștere. Alexia Eram a vrut să fie prima care îl felicită, astfel încât, la miezul nopții a scris i-a dedicat acestuia o urare.


Citește și: Alexia Eram a spus ce defecte are Mario Fresh:„Are problema asta, nu poate să…’

Citește și: Alex Velea dezvăluie de la ce a pornit, de fapt, conflictul dintre el, Mario Fresh și Lino Golden:„Cineva e acolo Sus și le vede pe toate’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce crede Misty despre Viviana Sposub și George Burcea. Iubita lui Keo, declarații surprinzătoare:'Lumea e foarte mică'

Citește și: Ce legătură are Gigi Becali cu nunta lui George Simion. Patronul FCSB, dar inedit pentru mire:„Ne va ajuta cu…’


Mario Fresh a împlinit 23 de ani

La miezul nopții, Mario Fresh a avut parte de o surpriză plăcută. Familia, prietenii și iubita sa s-au strâns la el acasă pentru a sărbători ziua sa de naștere. Pe rețelele de socializare, Alexia Eram a publicat câteva imagini cu artistul, însoțite de un mesaj emoționant.

„La mulți ani sufletului care îmi face viața mai frumoasă și care face ca totul să aiba un sens. Să rămai la fel de bun, muncitor, iubitor, plin de energie, perfecționist, amuzant… bebe al meu. Te iubesc la nebunia infinitului!’, a scris Alexia Eram pe Instagram.


Artistul i-a răspuns iubitei sale în secțiunea de comentarii: „Mulțumesc, capul meu frumos! Te iubesc!’.

„Nu ne gândim la căsătorie acum’

Într-un interviu recent, Alexia Eram a susținut că ea și iubitul său nu se gândesc încă la căsătorie. Deși sunt  împreună de 6 ani, cei doi vor ca un astfel de eveniment să se petreacă atunci când vor fi pregătiți.


„Cred că suntem foarte tineri și nu ne gândim la căsătorie acum. Suntem împreună de aproape 6 ani. Nu a existat vreo cerere în căsătorie. Mai așteptăm, ne distrăm, toate lucrurile se întâmplă la timpul lor‘, a susținut Alexia Eram pentru Viva!.

În ceea ce privește relația cu părinții lui Mario Fresh, fiica Andreei Esca a susținut că îi vizitează des și că se înțeleg foarte bine.

Mă înțeleg foarte bine cu familia lui Mario, mergem foarte des la Iași la părinții lui, stăm câteva zile, cu ai mei la fel, ne vedem cu ei constant’, a precizat ea.

Sursă foto: Facebook & Instagram