Marina Voica a ajuns de urgență la spital. Ce probleme de sănătate are: "Am chemat Salvarea"

.

Marina Voica a ajuns de urgență la spitalul din Câmpina, sâmbătă seara, după ce în urmă cu patru luni a fost operată la inimă. Din fericire, nu inima i-a făcut probleme artistei de 85 de ani, ci stomacul. Marina Voica a declarat că o toxiinfecție alimentară a determinat-o să sune la Salvare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Marina Voica a povestit că recent a fost ziua sa de naștere, iar cu această ocazie a primit multă mâncare și fiind extrem de pofticioasă a gustat din alimentele și preparatele primite, dar nu i-au făcut tocmai bine.


Artista a precizat că a făcut o toxiinfecție alimentară și pentru că starea sa nu era deloc una bună a ales să sune la salvare, deși de obicei nu preferă să facă acest lucru.

Ea a mărturisit că acum este bine, i s-a făcut o perfuzie la
camera de gardă, iar în prezent starea sa de sănătate s-a îmbunătățit
imediat și se simte în formă și chiar dacă are 85 de ani se simte foarte
tânără.


‘Sunt bine. Am făcut toxiinfecție alimentară, sunt foarte pofticioasă și am primit foarte multă mâncare ieri și s-a întâmplat ce s-a întâmplat, nu vreau să vă descriu. Am chemat salvarea, eu ziceam că nu chem, dar am chemat.

A venit o fată foarte drăguță și mi-a zis să merg, eu nu și nu, și până la urmă am zis că să mă duc că nu știu ce se va întâmpla. Eu vreau să fiu sănătoasă’, a spus Marina Voica.

Citește și: Mihnea, fiul cel mic al lui Adrian Năstase, s-a căsătorit. Primele imagini de la eveniment


Citește și: Bebelușa Cristina și actorul Denis Ștefan, părinți pentru a doua oară. Prima imagine cu fetița

Citește și: Când va fi înmormântat Ivan Patzaichin

Marina Voica fost operată la inimă în urmă cu patru luni

În luna mai 2021, Marina Voica a fost operată cu succes pe cord la o clinică privată din Braşov. S-a recuperat repede și s-a întors la pasiunea ei de-o viață, muzica. Îndrăgită artistă din generația de aur a cântat live și i-a transmis un mesaj emoționant chirurgului care i-a salvat viaţa.


Deși recuperarea a fost una destul de dificilă, Marina Voica spune că acum se simte foarte bine și se bucură că a reușit să învingă și acestă cumpănă mare din viața sa.

Este greu să vorbești despre o mare minune care s-a întâmplat aici: o operație pe inimă foarte grea, la o femeie de 84 de ani. Nu mă condamnați că vreau să trăiesc. Echipa spitalului și doctorul Zoltan Galajda au făcut o operă de artă pe inima mea. N-am cuvinte, adevărată artă’, declara îndrăgita cântăreață după externare.


‘Am avut niște clipe care sunt imposibil de descris, mi-e imposibil să descriu, asta trebuie să treci prin așa ceva, n-aș dori nimănui. Dar dacă există posibilitatea de a trece prin așa ceva ca să fi sănătoasă cât de cât, merită’, a spus Marina Voica potrivit Spynews.ro.


Marina Voica s-a izolat la Breaza, pentru a se feri de coronavirus

Artista s-a stabilit în Breaza de mai bine de 15 ani și, în această perioadă, și-a luat măsuri sporite de precauție, cu atât mai mult cu cât se gospodărește singură. De când a izbucnit pandemia, Marina Voica se bucură și mai mult de intimitatea curții sale din Breaza.

„Umblu mult, nu gătesc, mă ocup de casă, sunt obligată să ies, spune Marina Voica într-un interviu mai vechi.