Marina Scupra ar fi împlinit 55 de ani. Drama neștiută a artistei, răpuse de cancer în trei luni

 Dumba Gabriela
.

Marina Scupra ar fi împlinit 55 de ani pe 24 decembrie 2022, însă un cancer galopant a răpus-o în trei luni de la primirea diagnosticului. Marina Scupra avea doar 49 de ani, când a închis ochii pentru totdeauna, pe 30 iulie 2017. A lăsat în urmă doi copii adolescenți și o mare de lacrimi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Boala de care suferea Marina Scupra a determinat-o pe cantăreaţă să se retragă definitiv din lumea artistică în ultimele luni. A plâns zile întregi când a aflat că este bolnavă, iar în cele din urmă a acceptat situația și credea, cu mult optimism, că va supraviețui cancerului.

700_201707301049700_201707301049

Ultima dorință a Marinei Scupra, artista răpusă de cancer la doar 49 de ani

Deşi a trecut foarte greu peste şocul veştii primite, Marina Scupra era o luptătoare și a decis să se lupte cu cancerul la sân. Marina Scupra s-a operat pentru a-i fi extirpată o tumoare, iar apoi a făcut chimioterapie, sperând zi de zi că boala va da înapoi.

Marina era o fire puternică, nu renunţa uşor la luptă! De aceea, a încercat tot ce a ţinut de ea pentru a se vindeca! Din păcate, cu trecerea timpului, maladia i-a invadat organismul şi i-a afectat şi fizicul! Cum era şi normal, artista a slăbit şi a devenit din ce în ce mai palidă!

De aceea, în ultima perioada, ea a avut o rugăminte, i-a spus soţului său că nu vrea să o vadă nimeni în starea aceasta! Nu a mai dorit să o mai viziteze apropiaţii deloc! La spital, a fost mai mereu doar soţul ei', au povestit surse din lumea muzicala, potrivit wowbiz.ro.

„Medicii au făcut tot ce au putut. Au operat-o, au urmat toate demersurile (…) A fost tumoarea mult prea mare când au găsit-o, a cuprins mai multe organe', a declarat  un apropiat al familiei artistei.

Citește și: Cum a schimbat-o sarcina, pe Daniela Crudu:„Țip din orice, mă enervez din orice’

Citește și: Bănel Nicoliță are o nouă iubită, la aproape 3 ani de la divorț:„Sunt într-o relație. Nu pot să ascund faptul că…’

Citește și: „N-am crezut că o să avem așa sărbători urâte'.Ce a pățit Ilinca Vandici în vacanța din Mexic

Marina Scupra s-a stins cu un mare regret

Într-un interviu acordat unui post de radio, Marina Scupra își spunea oful care îi măcina sufletul.

„Eu și colegii mei de generație suntem triști că ne vedem și ne auzim atât de rar. Industria muzicală românească este foarte bine organizată, foarte bine pusă la punct, dar nu pentru noi. Pentru altă generație, însă mă bucur pentru ei. Dacă s-ar găsi și pentru noi oameni să ne promoveze și să ne ajute, să ne faciliteze apariția, ar fi extraordinar', declara solista Marina Scupra în cadrul unui interviu pentru postul de radio „Suflet Drag'.

Mai mult, regretata artistă și-ar fi dorit să lanseze un nou album, însă destinul a făcut să se stingă cu acest regret.

„Proiecte ar fi, ideea ar fi să găsesc și oameni care să mă ajute să le pun în practică. Pregătesc niște piese noi, care mi-aș dori să apară pe un album nou, alături de șlagărele mele mai vechi. Pentru sufletul meu mi-aș dori să apară acest album. Eu lucrez, fac piesele, le înregistrez', mai spunea Marina Scupra.

Detalii neștiute din viața personală a Marinei Scupra

La doar 20 de ani, Marina Scupra s-a căsătorit pe ascuns cu compozitorul Dan Dimitriu, de care s-a îndrăgostit la vârsta de 15 ani, când cei doi s-au întâlnit în culisele Festivalului de la Mamaia.

Atât de mult a iubit-o pe Marina, încât Dan Dimitriu a divorțat, ca să-şi împlinească dragostea,potrivit Revista Taifasuri.

Rodul dragostei lor sunt doi copii, Dragoș și Antonia, ultima moștenind frumusețea și gingășia mamei sale. Din păcate însă, căsnicia nu a rezistat peste ani, iar cei doi au preferat să-și despartă drumurile. În anul 1990, iubirea i-a surâs din nou Marinei Scupra.

Când era însărcinată cu Antonia, aceasta l-a cunoscut pe unul dintre cei mai mari voleibaliști pe care i-a avut România, Claudiu Pițigoi.

În 2004, cei doi s-au reîntâlnit și au reînnodat relația, cu ajutorul internetului. Ulterior au început să se întâlnească din ce în ce mai des și și-au dat seama că nu mai pot trăi unul fără celălalt. Acesta a fost motivul pentru care Marina a părăsit Bucureștiul și s-a mutat definitiv la Constanța, mai scrie sursa anterior menționată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton