Marina Dina s-a făcut profesoară de yoga, spre nemulțumirea iubitului ei: "I se pare o porcărie"

.

Marina Dina s-a făcut profesoară de yoga, deși iubitul ei nu este de acord cu decizia ei. Așa cum VIVA! anunța în exclusivitate, în urmă cu câteva luni, Marina Dina a terminat școala de yoga și acum profesează, chiar dacă iubitului ei i se pare „o porcărie”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Marina Dina arată la fel ca în urmă cu 10 ani, când apărea în emisiunea lui Mihai Morar și era o prezență constantă în showurile de modă. De când s-a retras din televiziune, blonda a devenit mamă de gemeni: o fetiță și un băiat, în vârstă de 5 ani. Fosta asistentă TV nu este căsătorită cu tatăl copiilor săi, deși sunt împreună de 10 ani.

Marina Dina este profesoară de yoga


După ce a devenit mamă de gemeni, Marina Dina a decis să se ocupe și de împlinirea ei pe plan profesional, dar și pe plan spiritual. Fosta asistentă TV este acum profesor de yoga.

„Am finalizat cursul și am și început să predau. Sunt liniștită sufletește pentru că știu cumva care îmi este direcția în viață. Așa, normal, apar tot felul de lucruri care mă dezechilibrează, dar știind că mi-am găsit drumul, mă liniștește.

În continuare el nu e încântat de yoga și i se pare o porcărie. El nu înțelege ce fac eu acolo, ‘tu cu nebuniile tale’, în schimb copiii mei sunt foarte încântați’, a spus Marina Dina, la Antena Stars.


Citește și: O mai ții minte pe Marina Dina, blonda sexy de la ‘Răi da buni? Cum arată și cu ce se ocupa acum fosta asistentă tv

Citește și: Ioana Ginghină are o soră vitregă, pe care nu a întâlnit-o niciodată: „Mi-ar plăcea să ne cunoaștem, nu are un contact, nu are nimic

Citește și:Cum își menține Denise Rifai silueta, la 37 de ani. Ce dietă ține și ce trucuri de frumusețe are:„Încerc pe cât posibil să nu mănânc… / EXCLUSIV


Citește și:Simona Gherghe, după ce a făcut o glumă legată de greutatea unei concurente de la Mireasa:’Mi-am dat seama că se poate interpreta’

De ce a ales Marina Dina să fie profesoară de yoga

Într-un interviu acordat acum câteva luni revistei VIVA!, Marina Dina spunea că este foarte fericită cu viața ei de familie, în comparație cu ceea ce trăia acum 10 ani, când era asistentă TV.

În prezent, viața Marinei Dina e mult mai liniștită. Îmi cresc copilașii. Am realizat destul de devreme că televiziunea nu era pentru mine, eram mult prea expusă, nu era un mediu sănătos pentru mine. Am luat-o pe alt drum acum.


Sunt pasionată de fashion. Am studiat design vestimentar și în Milano și în țară. Luna asta am terminat școala de yoga și voi profesa.

Am descoperit că mi se potrivește. Pentru sufletul meu e minunat„, a declarat, pentru VIVA!, Marina Dina.


Marina Dina, profesor de yoga pentru prieteni și cunoștințe

Marina Dina a decis să facă o schimbare în urma unor probleme de sănătate. Am mai practicat ocazional yoga și mă simțeam foarte bine. A fost schimbarea pe care am simțit-o în momentul acela și a fost cea mai bună decizie pe care puteam să o iau. Școala de yoga e foarte intensă, atât fizic, cât și emoțional, a durat 6 luni. M-am redescoperit și e minunat. Foarte ușor nu mi-a fost, încă sunt posturi care nu îmi ies, ne-a mărturisit ea.


Momentan, ea își va exersa meseria ajutând cunoștințele, iar în timp se va angaja în domeniu:

Am avut câteva discuții, dar nu am stabilit ceva concret. O să încep cu prietenii, cu cunoștințele, pentru că ai nevoie de foarte multă practică. Cred că în prima parte e important doar să dai, fără să primești o remunerație și apoi în timp o să vină și ceva concret, a precizat Dina.