Marina Almășan a primit cel mai frumos cadou de Crăciun în timpul căsniciei cu Victor Socaciu: „A fost emoționant și am descoperit...”

.

Marina Almășan a primit cel mai frumos cadou de Crăciun în timpul căsniciei cu Victor Socaciu. Prezentatoarea TV și regretatul artist au fost căsătoriți timp de 16 ani și au divorțat în 2012. Într-un interviu recent, aceasta a vorbit despre modul în care va petrece sărbătorile de iarnă, mărturisind că cel mai însemnat dar l-a primit din partea fostului ei soț. Iată declarațiile emoționante ale acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Victor Socaciu și Marina Almășan și-au unit destinele în 1996. Cei doi au fost căsătoriți aproape două decenii și au împreună un fiu, pe Victoraș Socaciu. În 2012, aceștia au divorțat cu scandal, prezentatoarea susținând, la acea vreme, că a simțit nepăsare din partea fostului soț și că acesta s-ar fi înstrăinat de familie. În luna decembrie a anului trecut, artistul s-a stins din viață, la vârsta de 68 de ani. Anul acesta, Marina Almășan va petrece sărbătorile de iarnă departe de fiul său, care în urmă cu câteva luni s-a mutat în Dubai. Într-un interviu recent, aceasta a spus cum se pregătește pentru Crăciun, amintind despre cel mai frumos dar primit.


Citește și: De ce a devenit Marina Almășan vegetariană. La ce alimente a renunțat:„Asta e abstinență’ / EXCLUSIV

Citește și: Vasile Șeicaru, reacție dură în scandalul dintre Marina Almășan și văduva lui Victor Socaciu:„Ce rușine, cum poți abera astfel?’

Citește și: Alin Oprea și Medana s-au căsătorit. Primele imagini de la cununia civilă:'Sunt doamna Oprea cu acte în regulă'


Citește și: De ce a stat Inna izolată într-o casă 16 zile și cum va petrece de Sărbători:„Am avut și invitați speciali, precum Irina Rimes, Alina Eremia…’ / EXCLUSIV

Marina Almășan a primit cel mai frumos cadou de Crăciun în timpul căsniciei cu Victor Socaciu

Prezentatoarea de la TVR a povestit un moment emoționant din perioada mariajului cu Victor Socaciu. În urmă cu mai mulți ani, de Crăciun, aceasta a primit în dar un colind din partea fostului ei soț.


„Un colind. Nu, nu a fost neapărat dedicat mie, însă are valoare sentimentală. Țin minte că Victor l-a rugat, într-o iarnă, pe tatăl meu să-i fredoneze un colind de la el, din Ardeal. Cu vocea sa impecabilă si între două partide de șah, tata i-a cântat ginerelui său Cerul și pământul’. Victor nu auzise până atunci cântecul, i-a plăcut foarte mult și, la sugestia mea, și l-a inclus în repertoriu.

Fără să-mi spună,  l-a orchestrat, l-a înregistrat și a rezultat un colind superb, pe care ni l-a cântat, ca surpriză, într-unul din Crăciunurile noastre. Eram cu toții la masă, Victor a stins lumina și, la cea a beculețelor  din brad și a lumânărilor  de pe masa festivă, ne-a pus cântecul. A fost un moment emoționant și, atunci când s-a aprins din nou lumina, am descoperit lacrimi, în colțul ochilor tatălui meu.


Probabil melodia i-a răvășit amintiri dintr-o îndepărtată copilărie… Cum spuneam, chiar dacă nu e un cântec compus pentru mine, ci doar unul deja existent dar reînviat’ la îndemnul meu, Cerul și pământul’ mi-a părut atunci  a fi un dar frumos și foarte special,  de Crăciun’, a susținut aceasta, potrivit spectacola.ro.

Cum se pregătește prezentatoarea pentru sărbătorile de iarnă

Pentru că se apropie Crăciunul, prezentatoarea a susținut că are de făcut pregătiri atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Aceasta a început achiziționarea cadourilor și aprovizionarea cu bunătăți tradiționale.


„Deocamdată mă pregătesc …cu o ediție specială a emisiunii RIVALII’, pe care o voi filma cu câteva zile înainte de Crăciun și care va fi difuzată în Ajunul Crăciunului. Fiind, cum spuneam, o ediție speciala, in care cele două tradiționale generații care se înfruntă’ vor fi, de data asta, echipa Moș-Crăciunilor și, respectiv, cea a junelor Crăciunițe, va fi multă muncă în spatele său și ne va capacita întreaga echipa.

In paralel,  discret, mă ocup cu..’aprovizionări’! Mai cumpăr, pe furiș, câte un cadou ( deseori online), mai comand cate-o delicatesă de pus pe masa de Crăciun, etc. Zilele trecute, bunăoară,  mi-am rugat niște prieteni din fermecătoarea Bucovină să-mi trimită câțiva păstrăvi în cetină de brad. Ați mâncat vreodată? Vă recomand cu toată căldura!’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.


Marina Almășan, primul Crăciun departe de fiul ei

Prezentatoarea TV a susținut că telefonul nu va lipsi de pe masa de Crăciun, căci o va ajuta să fie aproape de fiul ei. În urmă cu câteva luni, Victor Socaciu și iubita lui, Ana, s-au mutat în Dubai.


„Telefonul mobil!  – pentru poze și pentru a mi-i aduce aproape pe Victor și Ana, care, pentru prima oară, vor sărbători Crăciunul departe de mine, prin nisipurile Dubaiului’, a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook