Marilyn Manson, acuzat de abuzuri, de 11 femei. Ce spune Dita Von Teese, fosta lui soție

 Dumba Gabriela
.

După ce actrița din Westworld, Evan Rachel Wood, a făcut public că Marilyn Manson a abuzat-o fizic și psihic ani de zile, alte 10 femei îl acuză pe artist de abuzuri. Dita Von Teese, pe de altă parte, fosta soție a lui Marilyn Manson este de altă parere!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Acuzat luni de hărţuire şi viol de mai multe femei, printre care actriţa americană Evan Rachel Wood, Marilyn Manson a respins aceste acuzaţii, invocând relaţii consensuale.

profimedia-0018677495profimedia-0018677495

Relaţiile mele intime au fost întotdeauna pe deplin consimţite, cu partenere care şi-au dat acordul”, a scris muzicianul american pe contul său de Instagram, luni seara. „Indiferent cum şi de ce alţii aleg astăzi să denatureze trecutul, acesta este adevărul”, a adăugat el.

Pe 3 februarie, poliţiştii din Los Angeles au mers acasă la Marilyn Manson, după un apel din partea unui prieten de-ai artistului, care şi-a exprimat îngrijorarea după ce Marilyn nu a mai răspuns la telefon. A existat îngrijorarea că artistul de 52 de ani și-ar fi putut face rău, după ce 11 femei îl acuză de abuzuri.

Ulterior, Poliţia a comunicat că starea lui Manson este bună.

În aceeaşi zi a ieşit în faţă şi cea de-a 12-a femeie, Dita Von Teese, fosta soție a lui Marilyn Manson. Aceasta i-a luat apărarea fostului soţ, insistând că nu a fost niciodată abuzată de el, în timpul relației de șase ani pe care au avut-o.

„Vreau să ştiţi că detaliile făcute publice de mai multe persoane nu se potrivesc cu experienţa mea personală în timpul celor şapte ani în care eu şi el am format un cuplu. Dacă ar fi fost cea mai mică asemănare, nu m-aş fi căsătorit cu el în decembrie 2005”, a declarat Dita Von Teese, potrivit okmagazine.ro.

Totodată, Dita a clarificat şi motivul divorţului ei – despre care unii au comentat că ar fi avut legătură cu abuzurile, de vreme ce mariajul s-a încheiat atât de repede, după doar doi ani.

Dita Von Teese susţine că ar fi depus actele de divorţ din cauza infidelităţilor lui şi a consumului mare de droguri căruia Manson îi căzuse pradă. În acelaşi timp, însă, Dita le-a urat putere femeilor care au ieşit în faţă cu acuzaţiile lor. „Abuzul de orice fel nu are ce căuta într-o relaţie”, a spus ea. 

Citește și:

Daniela Crudu, încă o operație estetică! Și-a schimbat silicoanele

Kamara, dezvăluiri despre fratele lui Musty, de la Survivor. Ce nu se vede, de fapt, la TV

Alexander Zudor, actorul arestat preventiv pentru viol și tentativă de viol, a fost dat în judecată de fosta soție

Evan Rachel Wood susține că Marilyn Manson a „manipulat-o psihologic”

Evan Rachel Wood, în vârstă de 33 de ani, vedeta din serialul de succes HBO ”Westworld”, a susţinut luni că Marilyn Manson a „manipulat-o psihologic” când nu împlinise încă 20 de ani. Ea a spus apoi că a fost supusă „unor abuzuri oribile ani de zile”.

Actriţa s-a aflat într-o relaţie cu Marilyn Manson timp de mai mulţi ani, înainte de a se logodi cu acesta în 2010, însă a rupt logodna câteva luni mai târziu.

Marilyn Manson, abandonat de casa de discuri

Marilyn Manson a fost abandonat luni de casa sa de discuri, Loma Vista Recordings, după dezvăluirile făcute de Evan Rachel Wood, relatează Reuters.

Loma Vista Recordings a anunţat într-un comunicat că în lumina „acuzaţiilor tulburătoare” formulate de Wood şi de alte femei, „compania va înceta să promoveze albumul lui actual”.

„Ca urmare a acestor evenimente, am decis să nu mai colaborăm cu Marilyn Manson la viitoare proiecte”, se menţionează în comunicatul casei de discuri, citat de Agerpres.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton