Marilena, văduva lui Alexandru Arșinel, a fost internată într-un azil, la 8 luni de la moartea actorului. Cristian Arșinel: „Mama nu-i prea bine”

 Ifrim Georgiana
.

Alexandru Arșinel și Marilena s-au căsătorit în vara lui 1968 și au împreună doi băieți, pe Bogdan și Cristian Arșinel. Pe 22 septembrie 2022, marele actor a trecut în neființă, la vârsta de 83 de ani, după o lungă perioadă petrecută în spitale și la căminul de bătrâni. În ultimii ani de viață, s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, fiind bolnav de diabet zaharat și tensiune arterială, la care se adaugă probleme renale de care suferea din tinerețe. La 8 luni de la decesul lui Alexandru Arșinel, văduva acestuia a fost internată în azil, având în vedere sănătatea precară. Iată declarațiile făcute de Cristian Arșinel despre mama lui!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Arșinel și Marilena au fost căsătoriți timp de mai bine de cinci decenii, iar prima lor întâlnire a avut loc în 1966, la ştrandul Tineretului. Doi ani mai târziu, actorul s-a căsătorit cu partenera lui, care apoi i-a oferit doi băieți. În 2016, văduva actorului a rămas imobilizată în scaun cu rotile, în urma unui accident nefericit. De atunci, Alexandru Arșinel i-a fost alături în permanență și a îngrijit-o.

ma9-2ma9-2

După decesul actorului, strea de sănătate a văduvei lui Arșinel s-a degradat considerabil. La sfârșitul lunii ianuarie, Marilena a ajuns în spital, fiind diagnosticată cu pneumonie. Femeia a avut nevoie de tratament și a rămas sub supravegherea medicilor, iar acum este internată într-un azil de bătrâni, după cum a afirmat Cristian Arșinel.

Citește și: Marilena, văduva lui Alexandru Arșinel, a ajuns la spital, din cauza problemelor de sănătate. Fiul actorului: „Sperăm să fie spre bine. Este…”

Citește și: Cine este Marilena, soția lui Alexandru Arșinel. Au fost căsătoriți timp de 54 de ani

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Daniel Pavel lui Dan Ursa, câștigătorul Survivor România 2023: „Sper cu tărie că va…'

Citește și: Concurenții America Express 2024 au plecat spre Columbia. Imagini și declarații înainte de a urca în avion: „De aia de ducem…'

Marilena, văduva lui Alexandru Arșinel, a fost internată într-un azil

Văduva lui Alexandru Arșinel a fost internată într-un cămin de bătrâni, având în vedere problemele de sănătate cu care se confruntă. Decizia a fost luată de Bogdan și Cristian Arșinel, fiii acesteia, motivând că Marilena are nevoie de îngrijire specializată. Cristain Arșinel nu a dezvăluit prea multe detalii despre starea mamei lui, însă a dat de înțeles că aceasta nu se simte prea bine.

„Mama nu-i prea bine. Nu, nu mai e acasă. Acolo (n.r. la azil) e îngrijită așa cum trebuie', a declarat Alexandru Arșinel, potrivit Cancan.ro.

Alexandru Arșinel și Marilena s-au căsătorit în 1968

De când soția lui a rămas imobilizată în scaun cu rotile, Alexandru Arșinel i-a fost alături în permanență și vorbea, cu lacrimi în ochi, despre sănătatea acesteia. Povestea lor de dragoste a durat timp de mai bine de cinci decenii, însă actorul și soția lui au fost întotdeauna discreți și s-au ferit de lumina reflectoarelor.

„Doamne, te-ai ținut de cuvânt. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să mă plimb în lumea asta și bună și rea. Și că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcătură. Cu un lucru nu m-ai ajutat, Doamne. Și îți spun în fiecare zi, Doamne ajută-mă. Și te rog, ajută-mă ca Marilena să se simtă mai bine. Ai obligația asta pentru că sunt corect cu tine.Mă închin în fața ta în fiecare zi', a spus actorul, într-o emisiune TV.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton