Cum arată Mariana Ionescu Căpitănescu în costum de baie, la 53 de ani: „Reușesc să mă mențin”

.

Cum arată Mariana Ionescu Căpitănescu în costum de baie, la 53 de ani. Într-un interviu recent, celebra cântăreță de muzică populară a vorbit despre modul în care se menține la o greutate constantă și despre schimbările pe care le-a făcut asupra stilului de viață. Pe rețelele de socializare, artista nu se sfiește să posteze imagini de la plajă, mărturisind că a reușit să devină cea mai bună versiune a ei. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Mariana Ionescu Căpitănescu are o carieră de succes, care se întinde peste 30 de ani. Artista de muzică populară a susținut că dragostea pentru cântecul popular i-a fost insuflată de părinții ei, deși, pentru o bună bucată de vreme, a fost convinsă că va alege altă profesie. La cei 53 de ani, Mariana Ionescu Căpitănescu reușește să surprindă prin fiecare apariție și nu se sfiește să se fotografieze în costum de baie. Acum, artista a vorbit despre sacrificiile pe care le face pentru a se menține în cea mai bună forma a ei, mărturisind că îmbină sportul cu alimentația sănătoasă.


Cum arată Mariana Ionescu Căpitănescu în costum de baie, la 53 de ani. Deși a recunoscut că pentru un artist este greu să mențină un stil de viață echilibrat, solista face tot posibilul să-și respecte programul alimentar, de somn și de mișcare fizică.

Citește și: Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu au scăpat de bărbatul care le-a hărțuit. A fost arestat


Citește și: Mariana Ionescu Căpitănescu și sora sa, Marcela Fota, hărțuite zilnic de un fan înfocat. Au mers la poliție:„Suntem într-un real pericol’

Citește și: Britney Spears suferă de o boală gravă:„Nu există niciun leac în afară de Dumnezeu’

Citește și: Adriana Bahmuțeanu își dorește încă un copil, la 48 de ani:'O să fiu gravidă la nuntă!'

Cum arată Mariana Ionescu Căpitănescu în costum de baie, la 53 de ani

De aproximativ 3 ani, solista merge la cursuri de yoga, însă încearcă să fie activă mai tot timpul. Mariana Ionescu Căpitănescu a recunoscut că acest sport a devenit un stil de viață, ajutându-o să se tonifieze și să se relaxeze.


„A fost o chestie foarte interesantă la unul dintre cursurile recente de yoga. S-a vorbit despre karma și dharma, eu nici nu știam de expresia dharma. Unde merg eu la clasele de yoga, instructoarea face și nutriție și psihologie și ne ține mai întâi  o clasă de teorie și după aceea practicăm. Este pe subiecte, fiecare clasă are un subiect anume, este interesant. Yoga fac de 3 ani!

A devenit o obisnuință mersul la yoga și  mersul în aer liber și alergatul. Când obosesc, merg, și a devenit  o necesitate pentru mine, un mod de viață! Practic yoga pentru relaxare, nu vreau să devin niciun guru, nu am de gând să fac într-un alt mod această practică, îmi face mie bine, este pentru relaxare și tonifiere’, a susținut artista, potrivit click.


„Nu întotdeauna pot să mănânc la ore fixe’

Din cauza profesiei sale, artista a mărturisit că nu reușește întotdeauna să-și respecte programul alimentar. Aceasta este de părere că există loc de îmbunătățiri, însă este limitată de viața sa profesională.

„Se pliază pe nevoile mele de relaxare, îmbin practica yoga cu mersul pe jos, plimbarea în parc aproape zilnică, atât cât îmi permite timpul. De la o vârstă trebuie să ai mai multă grijă ce mănânci și prin abstinență reușesc să mă mențin și cu greutatea cât de cât la linia de plutire.


Nu așa cum mi-aș dori dar ținând cont de programul haotic pe care îl am, nu întotdeauna pot să mănânc la ore fixe, din cauză că nu am un program bine stabilit nici de somn, nici de a servi masa, dar e ok’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.


Ce regim alimentar are artista

Artista a mărturisit că evită să mănânce seara de câțiva ani. Totodată, acesta își procură aliemntele de la producătorii locali și nu consumă produse procesate.

„Gătesc și ocolesc produsele procesate. Încerc ca ceea ce mănânc, referitor la carne și ouă, să le  procur din surse sigure, mai mult de la micii producători de la țară.

Nu mănânc seara dar nu pot să spun că asta este o obișnuință pe care nu o încalc niciodată. Mai sunt seri când mănânc, mai ies când sunt în deplasare dar eu seara nu mă așez la masă.


Dacă îmi fac eu programul și nu sunt plecată undeva, unde nu am avut timp să mănânc pe timpul zilei și trebuie să mă așez seara la masă, dar regula de câțiva ani este să nu mă așez seara la masă! Îmi iese de cele mai multe ori. Eu duc o viață destul de echilibrată, normală!‘, a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook