Marian Râlea joacă în serialul Lia și a făcut o schimbare radicală de look: „Este un personaj care își dorește să-și recupereze viața”

.

Marian Râlea revine într-un serial de televiziune, după ce, în ultimii ani, a dispărut din lumina reflectaorelor. Actorul este cunoscut pentru rolurile memorabile jucate în „Fructul oprit', „Adela', „Iubire și onoare' sau „Sacrificiul'. Iată ce personaj inedit va intepreta, de data aceasta, Marian Râlea și când va putea fi urmărit pe micul ecran!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Marian Râlea se numără printre cei mai cunoscuți și apreciați actori din România. Și-a căștigat popularitatea datorită rolului Magicianului din emisiunea „Abracadabra, difuzată în urmă cu mai bine de 20 de ani. Ulterior, actorul a jucat numeroase roluri în spectacole de teatru și producții televizate. În perioada pandemiei, atunci când teatrele au fost închise, artistul a recunoscut că s-a confruntat cu probleme financiare, iar adaptarea la formatul online nu i-a fost tocmai ușoară.


Ei bine, Marian Râlea revine acum într-un serial de televiziune și a făcut primele declarații despre personajul pe care îl va intepreta. Este vorba despre producția „Lia – Soția soțului meu’, de la Antena 1.

Citește și: Magicianul Marian Râlea, urare specială și emoționantă de 8 Martie, Ziua Femeilor: ‘Voi chiar puteți, chiar sunteți magicieni’


Citește și: Marian Râlea, detalii inedite despre prietenia dintre el și Anca Sigartău: „Ne ştim foarte bine. Am avut marea şansă să…’ / EXCLUSIV

Citește și: Soția lui Florin Dumitrescu și cele două fiicele au gătit la Chefi la Cuțite. Ce rețetă au făcut: „Sunt maxim de mândru'

Citește și: Câți bani au câștigat Andreea Bălan și Jador, din piesa lansată împreună. Cine primește o parte din profit

Marian Râlea joacă în serialul Lia și a făcut o schimbare radicală de look


În scurt timp, Marian Râlea se va alătura echipe de actori din serialul „Lia – Soția soțului meu’, marca Antena 1. Actorul va da viață personajului Nae, un fotograf în vârstă, care ascunde o poveste de viață cutremurătoare. Pentru acest rol, Marian Râlea a trecut printr-o schimbare de look specuaculoasă, și-a lăsat barbă, iar machiajul profesionist îi adaugă câțiva ani în plus, după cum se poate observa în imaginile din galeria foto.

„Nae este un personaj care dorește, din tot sufletul, să-și recupereze viața. O vină de neiertat poate fi uitată și ștearsă cu timpul? Niciodată! Nae își duce în suflet povara unei tragedii. Nu cred că uitarea îl poate ajuta, pentru că Nae nu poate uita. Își va duce zilele mai departe ca pe o pedeapsă pe care o merită!’, mărturisește actorul.


Cu ce se ocupa Marian Râlea înainte de a fi actor

Marian Râlea are o carieră în actorie de peste 30 de ani. Înainte de face primii pași pe scenă, actorul își câștiga banii zugrăvind case, după cum a mărturisit el înșuși în urmă cu ceva vreme. Într-o perioadă, vindea și mărțișoare, însă a renunțat la „afacere’ văzând că profitul este infim.


„Mama a avut grijă să-mi spună că pe fratele meu cel mare l-a scăpat din mână când s-a dus la Teatru şi că eu aş face bine să-mi aleg altă meserie. Mi-a prins bine Liceul de Construcţii pentru că, pe întreaga perioadă a studenţiei şi chiar şi după absolvire, mai făceam câte un ban zugrăvind case

Făcusem armata cu studenţii de la Arte Plastice, care m-au învăţat să fac mărţişoare. Mărţişoarele cu imortele au fost inventate de mine! Vindeam şi felicitări pe Lipscani, dar n-am făcut nicio afacere. Am jucat şi într-un spectacol în care erau nişte serviete, iar eu le-am băgat pe ale mele, cu mărţişoare, pe scenă, ca să afle lumea că făceam şi mărţişoare’, a spus el pentru okmagazine.ro.

Sursa foto: Facebook