Marian Olaianos e cercetat disciplinar, după ce ar fi bruscat-o pe Nadine Vlădescu, colega lui de la TVR: „Ar fi cedat nervos și...”. Reacția oficială TVR

.

Marian Olaianos e cercetat disciplinar, după ce ar fi bruscat-o pe Nadine Vlădescu, colega lui de la TVR. La rândul lui, jurnalistul, cunoscut drept unul dintre cei mai celebri comentari sportivi din țară, o acuză pe femeie de hărţuire sexuală. Astfel, în prezent, e mare scandal la TVR, iar șeful lor ar vrea să-l excludă pe Marian Olaianos de la Mondial.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Marian Olaianos e cercetat disciplinar, după ce ar fi bruscat-o pe Nadine Vlădescu, colega lui de la TVR. De cealaltă parte, comentarul sportiv o acuză pe femeie de hărțuire sexuală. Scandalul uriaș s-ar fi iscat cu doar câteva zile înainte de Campionatul Mondial de Fotbal, competiție ce va putea fi văzută, în exclusivitate, la TVR.

Așadar, se pare că scandalul de la TVR îi are ca protagoniști și pe unul dintre cei patru comentatori desemnați să meargă la Mondial, pentru a comenta meciurile turneului final de la fața locului. Marian Olaianos ar risca acum să fie exclus de la Mondial de șeful TVR.


Citește și: Shakira a primit custodia totală a copiilor, după despărțirea de Pique.Artista se mută în Miami

Citește și: Ce pofte are Andreea Antonescu, însărcinată cu al doilea copil:„Mănânc…’. A decis ca Andreea Bălan să nu mai fie nașa bebelușului

Citește și: Nosfe, ultima apariție la Chefi la cuțite:'Mulțumesc, NOSFE! Pentru această experiență, atât cât a durat, până să pleci… de tot'

Citește și: Cum se înțelege Teo Trandafir cu fiica ei și ce spune despre relațiile Maiei, la 18 ani:„Sigur că există insecurități. Nu îmi cere sfaturi, pentru că…’ / EXCLUSIV


Marian Olaianos e cercetat disciplinar, după ce ar fi bruscat-o pe Nadine Vlădescu, colega lui de la TVR

Potrivit gsp.ro, persoane din interiorul postului public susțin că Marian Olaianos e acuzat de Nadine Vlădescu, o angajată din TVR, de la Secția Cultural, că ar fi bruscat-o. Femeia susține că ar fi fost lovită de comentarul sportiv. În plus, drept dovadă, aceasta și-ar fi scos un certificat medico-legal. Ulterior, aceasta ar fi depus o plângere la conducerea TVR-ului.


Gsp ar fi luat legătura și cu câțiva dintre colegii jurnalistului Marian Olaianos, de la Secția Sport. Aceștia ar fi spus că Marian Olaianos ar fi depus pe masa Comisiei de Disciplină a TVR un dosar de apărare. În dosar, comentatorul sportiv ar fi susținut că ar fi fost hărțuit sexual de Nadine Vlădescu, colega lui de la TVR.

De asemenea, în interiorul dosarului s-ar afla mai multe mesaje de pe WhatsApp, cu tentă sexuală, pe care comentatorul sportiv le-ar fi primit de la colega lui din Secția Cultural.


„Se pare că, deranjat de insistențele acesteia, Marian ar fi cedat nervos și la un moment dat i-ar fi pus mâna în gât. Toată scena s-a petrecut chiar pe holurile televiziunii publice', au declarat surse din interiorul postului public, pentru sursa citată anterior.

Marian Olaianos o acuză pe Nadine Vlădescu de hărţuire sexuală

În prezent, directorul general al TVR, Dan Turturică, ar fi solicitat să fie demarată o anchetă în regim de urgență. În plus, acesta ar vrea ca Marian Olaianos să fie exclus din echipa pe care postul public o va deplasa în Qatar peste 10 zile, în cazul în care cele spuse de Nadine Vlădescu se vor confirma.


Marian Olaianos e un comentator sportiv din România. Acesta are 48 de ani, e căsătorit și e tatăl a doi copii. E cunoscut drept unul dintre cei mai apreciați jurnaliști din cadrul departamentului Sport al postului public. Acesta lucrează în TVR din anul 1999. Mai întâi a fost reporter de teren, apoi comentator. De-a lungul timpului, el a realizat diferite emisiuni celebre, cum ar fi „Replay’.

Acum, Marian Olaianos, acuzat de lovire și bruscare, și-ar fi luat concediu medical și ar aștepta ca ancheta să se finalizeze, pentru a ști dacă merge sau nu la Mondial. Sursele TVR ar fi transmis pentru Gazeta Sporturilor că luni se va ține o ședință a Comisiei de Disciplină. Astfel, în cazul în care comentatorul sportiv va fi considerat în culpă, acesta ar risca excluderea de la CM, dar și desfacerea contractului de muncă la TVR.


Marian Olaianos: „Nu comentez absolut nimic’

Sursa amintită mai sus l-ar fi sunat pe Marian Olaianos, însă ar fi fost reținut în declarații. De cealaltă parte, Nadine Vlădescu nu a putut fi contactată.

„Nu comentez absolut nimic pe marginea acestui subiect’, a declarat Marian Olaianos.

Totodată, sursa citată l-ar fi contactat și pe șeful TVR în acest subiect, pentru a avea o reacție. Însă, după ce ar fi auzit că GSP vrea să discute cu el despre un incident care s-ar fi petrecut între doi angajați ai postului, Dan Turturică ar fi spus:


„Procedura noastră spune că trebuie să vă adresați departamentului de comunicare și o să vă răspundem la ceea ce ne întrebați. Să ne trimiteți un mail’.

De menționat e însă și faptul că, în răspunsul trimis ulterior pe adresa redacției, cei de la TVR ar fi confirmat informațiile GSP: „Săptămâna trecută, a fost înregistrată o sesizare privind o agresiune fizică a unui angajat al TVR asupra altui angajat, însoțită de mai multe documente medico-legale. În urma acestui eveniment, Președintele-Director General al SRTv – Dan Cristian Turturică a dispus constituirea unei comisii disciplinare care să cerceteze incidentul’.


Ce comunicat a transmis TVR

În continuare, vă prezentăm comunicatul integral transmis de TVR:

„Referitor la solicitarea dumneavoastră, vă transmitem următorul răspuns:

Săptămâna trecută, a fost înregistrată o sesizare privind o agresiune fizică a unui angajat al TVR asupra altui angajat, însoțită de mai multe documente medico-legale.

În urma acestui eveniment, Președintele-Director General al SRTv – Dan Cristian Turturică a dispus constituirea unei comisii disciplinare care să cerceteze incidentul.

Reprezentanții comisiei disciplinare au solicitat să li se pună la dispoziție înregistrările imaginilor de pe camerele video de supraveghere, pentru identificarea și analizarea faptelor prezentate în sesizare.

Totodată, membrii comisiei au informat Departamentul Emisiuni și Știri Sportive că, începând cu data de 14 noiembrie, este necesară prezența fizică la sediul TVR a persoanei cercetate, pentru a fi audiată’.

Mesajul avocatului lui Marian Olaianos

De asemenea, seara, pe adresa de mail a GSP, ar fi ajuns un mesaj din partea unui avocat ce susține că reprezintă interesele comentatorului sportiv Marian Olaianos.

„Vă somez să nu publicați pe site-ul ce-l dețineți nici o informație în posesia căreia ați intrat cu privire la activitatea profesională, socială sau familială a clientului ce-l reprezint. Menționez faptul că, la acest moment, nu există nici o sancțiune dată, administrativă, civilă sau penală împotriva clientului ce-l reprezint astfel încât acesta beneficiază de prezumția de nevinovăție’, se arată în mesajul amintit.

Sursă foto: Instagram, Captură video