Marian Godină și-a botezat fiica. Cine sunt nașii celebri ai micuței

.

Marian Godină și-a botezat fiica în Brașov. În urmă cu două zile, fetița celebrului polițist a fost creștinată. Anunțul despre eveniment a fost făcut chiar de acesta, pe rețelele de socializare. Proaspătul tătic s-a fotografiat cu micuța în brațe, alături de soția sa și cei doi nași.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


La începutul lunii iulie, Marian Godină a devenit tată pentru prima oară. Soția acestuia, Georgiana, a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care poartă numele Maria. Cei doi părinți s-au căsătorit în anul 2018, iar nași de cununie le-au fost Traian și Gabriela Berbeceanu. De când a devenit tată, polițistul postează adesea imagini cu fiica sa și nu ezită să povestească despre provocările care vin la pachet cu acest rol. Recent, micuța Maria a fost botezată, iar Marian Godină a postat câteva fotografii de la fericitul eveniment.


Marian Godină și-a botezat fiica în Brașov. Pe rețelele de socializare, polițistul a strâns o comunitate impresionantă. Acesta îi ține la curent pe fanii săi cu cele mai noi întâmplări din viața personală.

Citește și: Cum se descurcă Marian Godină în rol de tată:„Mi s-a părut mie cam ciudat…’

Citește și: Ce salariu are Marian Godină, după 16 ani în Poliție:'O să-mi dau demisia înainte de…'


Citește și: Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp, este gravidă a doua oară:„Este mult așteptat. Nu am…’

Citește și: De ce nu și-a lăsat Claudia Pătrășcanu copiii în vacanță cu Gabi Bădălău:„Nu a anunțat pe nimeni’

Marian Godină și-a botezat fiica în Brașov

Pe contul său de Facebook, polițistul a publicat primele imagini de la botezul fiicei sale. Acesta a fost surprins cu fetița în brațe, alături de Goergiana și nașii micuței: jurnalista Emilia Șercan, Gabriela și Traian Berbeceanu, fost ofițer de Poliție și fost prefect al Bucureștiului.


„Cu nașu și nașele, Traian Berbeceanu, Gabi Berbeceanu și Emilia Șercan’, a scris polițistul în dreptul fotografiei.

În 2018, Marian Godină s-a căsătorit cu Georgiana Dascălu, avându-i ca nași de cununie tot pe cei care-i sunt părinți spirituali fetiței lui. Ceremonia a avut loc Biserica Sfânta Treime din Șcheii Brașovului.


Cum se descurcă polițistul în rolul de tată

De când a devenit tată, celebrului polițist i s-a schimbat viața radical. Pe rețelele de socializare, acesta postează adesea imagini cu fetița sa și povestește diferite întâmplări, spre amuzamentul internauților. În luna ianuarie, acesta a anunțat, pe rețelele de socializare, că soția sa este însărcinată și că va aduce pe lume o fată.

„Pentru că suntem prea mulți băieți pe metrul pătrat în ogradă, am vorbit cu barza să ne aducă anul ăsta o fetiță. Pentru că barza nu ne-a răspuns, am vorbit cu bărzoiul și a rezolvat el’, a scris Marian Godină, pe contul său de socializare.


Așa cum și-a obișnuit urmăritorii, acesta scrie, pe Facebook, întâmplări amuzante din rolul de tată.

„Mi-a luat puțin timp până să deprind îmbrăcarea în câteva secunde a unei veste antiglonț, dar hamului pentru purtat bebelușul încă nu am reușit să-i dau de cap’, a scris acesta pe rețelele de socializare.

Sursă foto: Facebook