Marian Drăgulescu, pregătit de a treia căsătorie, la un an de la divorțul de Corina: "Viața e frumoasă!"

 Dumba Gabriela
.

La un an și puțin de la divorțul de Corina, Marian Drăgulescu este la doar un pas distanță de o nouă căsătorie. Este fericit alături de noua iubită și își face deja planuri mari, care implică Stare Civilă și chiar copii. „Viața e frumoasă!”, dă Marian asigurări.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Marian Drăgulescu a dezvăluit că are o nouă relație la câteva luni de la divorțul de Corina, când a postat, în preajma Sărbătorilor de iarnă din 2019 fotografii alături de noua femeie din viața lui, Simona Carmen Sârbu, inginer de profesie.

Iată că relația lor merge perfect și se îndreaptă cu pași repezi spre nivelul următor, căsătoria.

Ne potrivim, ne completăm. Ne-am cunoscut la ziua ei de naștere. Mie întotdeauna mi-a plăcut să am pe cineva lângă mine. Încerc să mă bucur de viață, de lucrurile care vin. Eu și Simona ne dorim copii. Bineînțeles că vrem să fim un cuplu și din punct de vedere legal, să ne căsătorim.„, a declarat Marian la emisiunea Vorbește Lumea, de la Pro TV.

Le luăm ușor, nu ne grăbește nimeni, nu ne aleargă nimeni. Important este că noi ne simțim bine', a mai spus gimnastul.

dragulesciu2dragulesciu2

Marian Drăgulescu admite că, deși în viața lui au existat și momente neplăcute, mereu a știut să o ia de la capăt, indiferent de cât de greu i-ar fi părut atunci.

„Viața e frumoasă și merită trăită. Cred că sportul te învață foarte bine acest lucru. Am avut și multe ratări, dar am trecut peste. Întotdeauna am încercat să-nvăț din lucrurile pe care le-am greșit și să îmbunătățesc pe viitor', a mai spus el.

Marian Drăgulescu, două divorțuri la activ

În 2008, gimnastul Marian Drăgulescu trecea prin primul divorț. El și Larisa, femeia care i-a dăruit cei doi copii, au divorțat cu scandal și doar anul trecut au redescoperit că pot fi prieteni. Copii lor sunt mari acum, Beatrice are 15 ani, iar Richard, 13.

În 30 mai 2019, după nouă ani de mariaj, Marian a divorțat și de Corina (37 de ani) care în octombrie și-a anunțat relația cu Geo, un tânăr informatician.

Citește și:

Fiica lui Marian Drăgulescu a trecut prin 4 operaţii complicate, dar este bine acum. La 15 ani, Beatrice este o domnişoară superbă! FOTO!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton