Marian Drăgulescu, adevărul despre bătăile cu fosta soție, Larisa, după 13 ani: "Nu sunt mândru!"

 Dumba Gabriela
.

Marian Drăgulescu a fost acuzat de fosta soție, Larisa Dragulescu, de bătăi repetate în timpul căsniciei lor. Mai mult, Larisa spunea atunci că Marian Drăgulescu i-a bătut și pe copiii lor, însă sportivul a negat mereu acest lucru. După 13 ani, Marian Drăgulescu a făcut lumină în privința bătăilor dintre el și Larisa!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Marian Drăgulescu a rămas în memoria opiniei publice drept un bătăuș de femei, după scandalurile cu fosta soție, care au ținut primele pagini ale ziarelor în urmă cu 13 ani. Larisa plângea la televizor, la vremea aceea, cu ochiul vânăt și îl acuza pe Marian Drăgulescu de violențe conjugale.

1-dragulescu-lc6162-1280×7201-dragulescu-lc6162-1280×720

Marian și Larisa Drăgulescu s-au cunoscut în 2003 într-un cerc comun de prieteni din Reșița. Pe atunci, ea nu știa că el este un mare campion, a contat doar dragostea la prima vedere.

De ce a bătut-o Marian Drăgulescu pe Larisa

În 2006, Larisa și Marian Drăgulescu s-au căsătorit, când deja aveau un copil, iar Larisa era însărcinată din nou. În 2008 despărțirea a fost inevitabilă pentru că atunci a fost declanșată avalanșa de acuzații din partea soției că marele campion a bătut-o.

„A fost o relație nocivă, au avut loc multe scandaluri, certuri. Am fost doi tineri care scoteau ce e mai rău unul altuia. Ne luam parte în parte. Ea sărea mereu. Eu sunt un tip care evită orice tip de conflict, sunt o persoană destul de calmă.

E un episod din viața mea de care nu sunt mândru. Au fost multe altercații, ea sărea, de multe ori nu am ripostat, dar am și ripostat.

Îmi pare rău că mi-am pierdut cumpătul la acel moment. Am învățat din acele greșeli. Am învățat să nu mă mai pun în astfel de situații. A fost singurul caz și singura relație de așa natură.”, a spus Marian Drăgulescu în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

Citește și: Fiica lui Marian Drăgulescu a trecut prin 4 operaţii complicate, dar este bine acum. La 15 ani, Beatrice este o domnişoară superbă! FOTO!

Citește și: Marian Drăgulescu, pregătit de a treia căsătorie, la un an de la divorțul de Corina: „Viața e frumoasă!'

Citește și: Larisa și Marian Drăgulescu s-au împăcat la 11 ani de la divorț. Ce i-a unit pe cei doi acum

Marian Drăgulescu, acuzat de soție că și-a bătut copiii

La un an de la divorț, Larisa Drăgulescu l-a acuzat pe Marian că și-a lovit copiii, însă fostul gimnast infirmă și acum acest lucru. Marian Drăgulescu spune că își iubește copiii și nu le-ar face niciodată rău.

„Niciodată și știe și ea acest lucru. Au fost două situații când fetița s-a jucat în sala de gimnastică a căzut și și-a mușcat buza. A trebuit să dăm declarații. A fost o perioadă în care Larisa a încercat să tot apară, să mă denigreze. Nu sunt o persoană violentă, iubesc copiii, îmi plac copiii. Nu i-am tratat diferit. Au fost niște declarații care nu au avut nicio legătură cu realitatea.', a explicat Marian Drăgulescu.

Ce relație este acum între Marian Drăgulescu și fosta soție

Deși relația dintre cei doi nu s-a terminat deloc bine, în prezent cei doi au îngropat securea războiului. Marian Drăgulescu spune că se înțelege de minune acum cu Larisa și pune problemele din trecut pe seama vârstei.

„Face parte din viața mea. Am învățat foarte mult. Eram foarte tineri, nu am apucat să ne cunoaștem foarte bine. Prima dată când ne-am mutat împreună, ne-am mutat deja cu primul copil. Au fost și momente frumoase și multe mai puțin frumoase. Acum ne înțelegem de minune. Nu cred că ar fi trebuit să continuăm mai mult decât a durat acea relație.”, a mai spus marele campion.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton