Mariah Carey a pierdut din nou lupta cu kilogramele. Artista s-a îngrășat 20 de kilograme în doar câteva luni!

 Oana Pantazi
.

În ultima perioadă, Mariah Carey a fost protagonista unui val de critici fără precedent din partea fanilor, artista, care a pierdut din nou lupta cu kilogramele, fiind acuzată că-și photoshopează fotografiile, ca să pară mai slabă…

 

View this post on Instagram

 

Always be my baby ❤️🔥 @mariahcarey #cautionworldtour #caution #legend #mariah #lambs #lamb #music #tour #mariahcarey

A post shared by Mariah Carey France (@mariah.carey.france) on


În ultima perioadă, Mariah Carey a fost ținta unor atacuri din partea fanilor, care, în loc să-i aprecieze prestația artistică, îi comentează aspectul fizic… Nu același lucru s-a întâmplat, de exemplu, cu Luciano Pavarotti, faimos pentru vocea lui fenomenală, dar și foarte greu de confundat din cauza trupului său imens. Spre deosebire de Mariah, nimeni nu a fost vreodată interesat de numărul de la costum al marelui artist, dar, din păcate, această regulă nu funcționează și în privința femeilor. Artistele au fost întotdeauna discriminate din acest punct de vedere, iar Mariah Carey nu face excepție…

Deși are în spate o carieră de 30 de ani, o avere uriașă, o voce de cinci octave și a fost de nu mai puțin de 18 ori Nr. 1 în topul US (a doua după Beatles!), oamenii sunt mai interesați de numărul de centimetri din talie decât de vocea ei, nu de puține ori artista confruntându-se cu valuri de ură din partea celor care își hrănesc egoul și frustrările comentând pe rețelele de socializare.

De la 65 de kilograme, la 85!

Pe scurt, fanii o acuză pe Mariah că își photoshopează fotografiile, pentru că nu poate să accepte că are niște kilograme în plus. Nimeni nu s-a gândit însă că Mariah, în vârstă de 48 de ani și mamă de gemeni, face asta din cauza presiunii publice, chiar dacă femeia-șablon a anilor 2000, cea cu dimensiuni 90-60-90, este un ideal greu de atins. La finele anului trecut, diva cântărea 65 de kilograme la 1,75 m, însă, în doar câteva luni, Mariah s-a îngrășat 20 de kilograme. Nici nu este de mirare, acesta fiind rezultatul firesc al dietelor restrictive. Și cum organismul are tendința să rețină greutatea cea mai mare pe care ai atins-o și la care ai stagnat vreme îndelungată, Mariah a experimentat fără voia ei efectul yo-yo – kilogramele pierdute s-au întors mai repede decât se aștepta, artista ajungând din nou la 85 de kilograme.

Din păcate, Mariah Carey este exemplul perfect al discriminării de care se lovesc femeile de pretutindeni: trebuie să fie niște profesioniste desăvârșite, mame și soții perfecte, să aibă un trup fabulos, un păr strălucitor, manichiură impecabilă și să arate hot în fiecare moment al zilei – standarde imposibil de atins. Din punctul nostru de vedere, Mariah este la fel de frumoasă și la 65 și la 85 de kilograme, surplusul de greutate neștirbindu-i din farmec, iar din talent, cu atât mai puțin!

Vă invităm să urmăriți galeria foto – fluctuațiile de greutate ale artistei sunt mai mult decât evidente.

Mariah Carey, la începuturile carierei.Mariah Carey, la începuturile carierei.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton