Maria și Liviu de la Mireasa, față în față după divorț, în direct, la TV: „Mi se pare un străin”. Tânăra a venit însoțită de noul iubit

.

Maria și Liviu de la Mireasa au stat față în față după divorț, în direct, la TV. Foștii concurenți au fost invitați la Mireasa – Capriciile Iubirii, în noul sezon, ce a debutat recent pe Antena Stars. Tânăra a venit însoțită chiar de noul ei iubit, cu care se află într-o relație de ceva vreme. Cu toate acestea, cei doi foști soți nu au ezitat să spună că ce au simțit când s-au văzut din nou.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Maria și Liviu de la Mireasa au stat față în față după divorț, în direct, la TV. În timpul emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii, de la Antena Stars, foștii concurenți au spus ce au simțit când s-au văzut din nou, după atâta timp. Tânăra a reușit să-i ia prin surprindere pe telespectatori, atât prin afirmațiile sale, cât și prin faptul că a venit însoțită de noul iubit.

În urmă cu aproximativ jumătate de an s-a pronunțat divorțul dintre Maria și Liviu, doi foști concurenți de la Mireasa. Decizia lor i-a șocat pe fanii acestora, pentru că mulți îi vedeau fericiți până la adânci bătrâneți, fiind de altfel și câștigătorii sezonului 3. Între timp, însă, se pare că tânăra și-a refăcut viața amoroasă, iar acum se iubește cu un alt bărbat, după separare.


Citește și: Maria de la Mireasa și-a refăcut viața, după divorțul de Liviu Olteanu.Primele imagini cu noul iubit

Citește și: Maria și Liviu de la Mireasa au divorțat oficial:'Certuri, jigniri…'

Citește și: Celia și-a botezat fiica. Primele imagini de la eveniment:'Ești minunea noastră de la Dumnezeu'

Citește și: Atacatoarea Mirelei Vaida, din nou în libertate. Mesajul disperat al prezentatoarei TV:'E văzută pe aici'

Maria și Liviu de la Mireasa, față în față după divorț, în direct, la TV


După luni bune de la despărțire, Maria și Liviu s-au revăzut la Mireasa – Capriciile Iubirii. Foștii concurenți au stat unul lângă celălalt și nu au ezitat să dezvăluie ce au simțit când s-au văzut. În timp ce el a vorbit despre amintirile care i-au rămas încă din căsnicia cu fosta soție, ea a dat clar de înțeles că a trecut peste separare și că acum e concentrată pe relația actuală.

„Sunt niște amintiri pe acolo, sunt niște trăiri, dar le-am stocat undeva, într-un sertăraș al minții mele. Mergem mai departe. Viața e frumoasă, lungă și plăcută’, a spus Liviu Olteanu, la Mireasa – Capriciile Iubirii.


Maria, despre Liviu: „Mi se pare un străin’

Maria a susținut că fostul soț, Liviu, e ca „un străin’ pentru ea acum. În plus, a spus că a simțit „un disconfort’ atunci când l-a revăzut.

„E ciudat. Am avut așa un disconfort, dar …. Ce-i surprinzător e că mi se pare un străin’, a spus Maria la Antena Stars.

Tânăra are un nou iubit

Tot în emisiune, Maria a vorbit pentru prima oară despre noua ei relație. Aceasta a menționat că iubitul ei a însoțit-o și că o așteaptă în culise. De asemenea, tânăra a susținut că noul ei partener de viață e opusul fostului ei soț, Liviu.


„Cred că toată lumea știe că am o relație de ceva timp. Mă așteaptă în culise. (…) E total opusul lui (n.r. Liviu). E omul are îmi oferă stabilitate, liniște. Cu el mă simt ca într-o familie, deși încă nu suntem’, a susținut Maria.

În ceea ce privește divorțul de Liviu, Maria declară și acum că aveau „principii de viață diferite’ și că ar fi existat lucruri pe care ea nu a putut să le accepte. Liviu consideră însă că singura problemă dintre ei a fost că nu s-au potrivit.


De ce au divorțat Maria și Liviu Olteanu, câștigătorii Mireasa, sezonul 3

Mai demult, Maria a vorbit despre motivele pentru care a decis să pună stop căsniciei cu Liviu. Se pare că cei doi nu au rezistat împreună decât 3 luni de la finalul competiției deoarece bărbatul ar fi început să aibă un comportament foarte agresiv cu soția. Tânăra consideră că fostul concurent a acceptat să se căsătorească doar pentru a câștiga marele premiu pus la dispoziție de Antena 1.


„Relația noastră devenise tot mai toxică, cu certuri tot mai grave. La trei luni s-a rupt. S-a rupt în momentul în care Liviu a plecat în Spania. Am primit unele semne după ce am ieșit din casă. El nu prea avea planuri de viitor cu mine. M-am gândit dacă el a făcut acest pas pentru premiu.‘, declara ea pentru Acces Direct.

Ba mai mult, Maria crede că el ar fi înșelat-o deoarece ar fi observat că întotdeauna petrecea foarte mult timp pe telefon. Aceasta a recunoscut că s-a uitat în telefonul lui, dar că nu a găsit nicio conversație care să îi confirme speculațiile.


Stătea mereu pe telefon. El nu dormea noaptea deloc. Îl găseam la 6 dimineața pe telefon. Mi-am pus semne de întrebare de multe ori. Au fost și momente în care am verificat. Am găsit ușoare conversații, dar am zis că e ok să îi respect intimitatea și să nu caut mai mult, a continuat ea.

Sursă foto: Facebook, Captură video, Arhivă VIVA!