Maria Șandru de la Chefi la Cuțite este însărcinată. Ce sex are bebelușul

.

Maria Șandru, fosta finalistă de la Chefi la Cuțite, este însărcinată pentru a treia oară și în doar două luni va aduce pe lume o fetiță. Maria nu și-a dorit să se știe că este gravidă și a ascuns sarcina cât de bine a putut, însă astăzi a fost pregătită să dea marea veste.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Timp de 27 de săptămâni, Maria Șandru, fosta finalistă de la Chefi la Cuțite, nu a dorit să dezvăluie că este însărcinată și din superstiție, dar și pentru a se bucura exclusiv cu familia de această minune din viața lor.


„Am zis că e mai bine să știe doar familia, mai ales că prima perioadă a sarcinii este mai delicată și e mai bine să rămână doar în familie bucuria asta. Acum sunt în ultimul trimestru și totul este bine!', a declarat Maria Șandru, potrivit Spynews.ro.


Maria Șandru mai are doi copii: o fetiță și un băiețel, care au primit total diferit vestea că mama lor este însărcinată, iar ei vor avea o surioară. Cea mică a fost extrem de entuziasmată din primul moment când a auzit că bebelușul este, de fapt, fetiță, însă fiul Mariei Șandru nu s-a arătat prea fericit.

Fosta finalistă de la Chefi la Cuțite a mărturisit că fiul ei este destul de gelos și că și-a dorit să mai aibă un frate, nu încă o soră.

„Fetița a fost foarte fericită, băiatul așa și așa! Sper să fie băiat, dacă nu, îl trimitem înapoi! Însă o să am o fetiță!', a mai spus Maria.


Citește și:Ce s-a intâmplat cu inelul de logodnă pe care Cristina Ciobănașu l-a primit de la Vlad Gherman: „Niciodată să nu spui niciodată!’

Citește și: Cum se descurcă Andreea și Cabral ca părinți: „Somn mai puțin, apă caldă cu timp limitat…’/ EXCLUSIV

Citește și: Alessia, agresată de părinții fostului iubit. „Eram plină de sânge și cu hainele rupte


Maria Șandru este fericită că a avut o sarcină ușoară până acum, s-a îngrășat doar două kilograme și a putut găti în tot acest timp. Maria locuiește în Italia de 15 ani, țară în care muncește ca bucătar, urmându-și visul. Este căsătorită de 10 ani și s-a stabilit în Capannori, Italia, locul unde lucrează. De-a lungul timpului, aceasta a lucrat în restaurante apreciate din Italia.

„Nu m-am îndepărtat de bucătărie, am gătit, totul a fost bine și sunt fericită că nu m-am îngrășat. Am luat doar două kilograme. Vineri o să vin în România, dar până acum am lucrat! Cea mai mare poftă am avut-o pentru prosecco și a gustat puțin, recunosc!', a mai spus Maria.


Ce probleme a avut în prima parte a sarcinii

Maria Șandru a dezvăluit că prima perioadă din sarcină a fost destul de dificilă, că a avut pofte destul de ciudate și că a fost nevoită să meargă extrem de des la baie. Odată cu trecerea timpului și cu avansarea în sarcină, tânăra se simte din ce în ce mai bine și nici nu își face griji pentru momentul nașterii.


Până la cei 28 de ani ai săi, Maria a mai născut natural de două ori, o fetiță și un băiețel și se declară expertă în ‘nașteri’, deoarece nu îi mai este teamă de nimic și, mai mult decât atât, plănuiește să se întoarcă zilele următoare în România.