Maria Macsim Nicoară a fost supusă unei noi operații, la două luni de când a fost externată. Ce se întâmplă cu ancheta

 Cica Cristina
.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară este de două luni în grija familiei, după externare, însă, medicii sunt mai optimiști. Artista a reușit să facă mici progrese în ultimul timp, mai ales după ce a fost supusă unei noi intervenții chirugicale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Săptămâna aceasta artista din Iași a suferit o nouă operație, medicii care se ocupă de cazul său nutrind speranța că Maria Macsim Nicoară s-ar putea recupera. Pronosticul pare să fie mai bun decât în urmă cu câteva luni.

În ceea ce privește ancheta privind accidentul său, lucrurile nu au evoluat prea mult. Se iau în calcul două variante că a avut un accident casnic sau că a fost împinsă pe scări, însă anchetatorii momentan rămâne un mister ce s-a întâmplat în locuință.

Citește și: Dorian Popa pune punct speculațiilor și publică dovada. Cât câștigă într-o lună:„Eu muncesc, fraților!'

În plus, ancheta nu a mai avansat deloc, dat fiind că din luna iulie de când a fost externată, artista din Iași nu ar mai fi fost căutată de niciun anchetator, potrivit bzi.ro. Cel puțin asta susțin rudele Mariei Macsim Nicoară. Mai mult, dau asigurări că de când au ajuns acasă și până la acest moment niciun oficial nu le-au mai călcat pragul.

Citește și: Pepe și Raluca au fost nași de botez pentru fiica lui Alexander Florescu.Soția artistului s-a asortat cu cele două fiice

Mezzosoparana a fost externată la cererea familiei

Maria Macsim Nicoară a fost externată, la cererea familiei, în urmă cu două luni și primește îngrijiri medicale acasă. Mezzosoprana din Iași începuse să facă progese, iar familia artistei speră ca totul să revină la normal într-o zi.

Artista era internată în spital, în comă, de mai bine de o lună, după ce ar fi căzut pe scări. Maria Macsim Nicoară a fost externată de la Spitalul de Recuperare, unde se afla internată de pe data de 16 iunie.

Citește și: Bianca Drăgușanu a fost surprinsă la întâlnire cu iubitul unei vedete celebre de la noi.Ce spune despre relația cu afaceristul turc

Un kinetoterapeut a mers acasă la Maria Macsim Nicoară, unde a continuat programul de recuperare început în spital.

Maria-Macsim-Nicoară-1Maria-Macsim-Nicoară-1

„De când este în spital, nu a vorbit deloc şi nu pare să reacţioneze şi să recunoască feţele celor care au intrat în salon. Te urmăreşte cu privirea, şi reuşeşte să se emoţioneze atunci când asistentele şi medicii i-au pus unele arii din operele ei favorite. În rest, nu recunoaşte nimic, doar ariile, melodiile ei preferate. Acum are nevoie să fie alături de familie, are nevoie de afecţiune, de îngrijire familială, a stat până acum doar printre străini’, a precizat o sursă anonimă din cadrul unităţii medicale, potrivit Cancan.

Accident casnic sau tentativă de omor?

Maria Macsim Nicioară a ajuns în stare gravă la spital în dimineața zilei de 10 mai, la aproximativ 8 ore după ce ar fi căzut pe scările interioare ale vilei în care locuiește alături de soțul său.

De altfel, soacra sa a alertat autoritățile, după ce a fost chemată de fiul ei să vadă în ce stare îi este soția. Cei doi au declarat autorităților că artista a căzut pe scări.

Între timp, au apărut informații conform cărora mezzosoprana și soțul ei nu ar mai fi fost în relații bune, iar acesta era extrem de violent. Momentan, nu se știe ce s-a întâmplat, exact, în casa Mariei Macsim Nicoară.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton