Maria Lungu de la Survivor 2023 a fost propusă spre eliminare, după ce și-a jignit toți colegii. Concurenții au pus-o la zid: „M-a făcut în toate felurile”

.

Maria Lungu de la Survivor 2023 a fost propusă spre eliminare, după ce și-a jignit toți colegii. În ultima ediție a reality show-ului de la ProTV, blondina a intrat în conflict cu coechipierii ei și a fost pusă la zid. Alături de aceasta, în lista concurenților propuși spre eliminare se află și Codruța Began și Andrei Neagu. La adresa fostei concurente de la „Puterea Dragostei' au fost aduse acuzații grave, căci toți membrii echipei albastre au susținut că blondina are un comportament inadecvat, asemănător cu cel al Biei Khalifa. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Maria Lungu de la Survivor 2023 a fost propusă spre eliminare, după ce și-a jignit toți colegii. Tensiunile sunt în creștere în echipa Războinicilor. Încă de la început, Maria Lungu a intrat în dispute cu colegii ei și și-a scos la iveală temperamentul vulcanic. Dacă la început blondina avea o problemă cu Codruța Began, despre care ar fi spus că este „bătrână’ și „frustrată’, se pare că aceasta i-a luat în vizor și pe ceilalți colegi ai ei. Sătui de jignirile care li s-au adus, Războinicii au nominalizat-o pentru eliminare pe Maria Lungu. În aceeași situație se află și Codruța Began și Andrei Neagu, însă aceștia au fost nominalizați pe criterii sportive.


În apărarea ei, concurenta a susținut că nu este înțeleasă de membrii echipei albastre și că nu le-a dorit niciodată răul. Cu toate acestea, blondina nu are de gând să-și schimbe modul în care se raportează în relațiile cu coehipierii săi.

Citește și: Mircea Eremia, mesaj pentru fosta sa iubită, Maria Lungu de la Survivor 2023:'Sper să își îndeplinească visul legat de…'


Citește și: Maria Lungu a jignit-o pe Began la Survivor 2023:„Babă frustrată. De întinerit nu mai poate’

Citește și: ‘Cu ce rămânem? Cu ce am mâncat, ce am iubit și ce am băut’.Ce pasiune ascunsă are Cornel Palade, la 70 de ani. Fiica lui l-a dat de gol / EXCLUSIV

Citește și: Drama prin care a trecut Georgiana Lobonț la 24 de ani:’Mi-a dat o veste dureroasă, picasem într-o depresie’

Maria Lungu de la Survivor 2023 a fost propusă spre eliminare, după ce și-a jignit toți colegii


În ultima ediție, blondina a fost pusă la zid de colegii ei, însă și Faimoșii au intervenit și au confirmat că aceasta îi jignește pe ceilalți concurenți. Vica Blochina a susținut că a fost martoră la dialogul aprins dintre Maria Lungu și Codruța Began, dar și la agresivitatea pe care aceasta a manifestat-o față de Kamara. Pe traseu, cei doi au intrat într-o dispută verbală și s-au împins.

„Am auzit cum o jignea Maria pe Codruța. Dar într-un fel în care nu îmi venea să cred. O făcea bătrână, urâtă, oribilă, înceată pe traseu. Nu îmi venea să cred. Cum poate o fetiță să jignească o mama, o soție.


Pe traseu s-au ciondănit bărbații, dar văd că ea este bărbatul echipei. Ea răspunde și pentru bărbați și pentru femei, ea este arbitru’, a spus Vica Blochina.

„M-a jignit de la începutul competiției’

Codruța Began a intervenit în discuția aprinsă, susținând că a fost jignită în repetate rânduri de Maria Lungu, pe criteriul de vârstă.

„Deci, colegii pot să confirme. M-a jignit de la începutul competiției….de nenumărate ori. M-a făcut de 180 de ani, apoi m-a întinerit puțin, m-a făcut de 130 de ani și speram să ajung și eu puțin mai aproape de vârsta mea’, a intervenit Codruța Began.


„Nu, la 130 de ani ești super ok. Arăți bine pentru 130 de ani, Codruța’, a spus DOC.

„Toți suntem proști, toți suntem sub ea’

La rândul lui, Alin Chirilă a confirmat faptul că Maria Began și-a jignit toți colegii și a adoptat o atitudine de superioritate în fața Războinicilor.

„A avut grijă să ne ia pe fiecare în parte la jigniri și la înjurături. Ne-a luat pe fiecare la rând. Cum a făcut cu Codruța, a făcut cu toți dintr-un capăt în celălalt.

Pe toți ne-a luat: unul de doi bani, altul de 120 de cuvinte în vocabular. Pe mine m-a făcut în toate felurile de la început, am încercat să o evit. Toți suntem proști, toți suntem sub ea. Ea e cea mai deșteaptă’, a povestit Alin Chirilă.


Maria Lungu se apără: „Nu le-am dorit răul’

După ce a fost pusă la zid de atât de Faimoși, cât și de Războinici, Maria Lungu a susținut că nu a fost rău-intenționată. Cu toate acestea, blondina nu își dorește să-și revizuiască comportamentul și speră ca votul telespectatorilor să facă lumină în acest caz.


„Nu aș schimba absolut nimic. Aș face la fel absolut tot. Cine are voința să mă înțeleagă, cine nu…Nu le-am dorit nicio secundă colegilor mei răul, acum să decidă ei și cei de acasă’, a spus Maria Lungu la final.

Sursa foto: Facebook