Maria Lungu, scandal cu toți colegii ei Războinici, în prima zi la Survivor România 2023: „Nu vă suport și nici voi pe mine”

 Ifrim Georgiana
.

Maria Lungu, scandal cu toți colegii ei Războinici, în prima zi la Survivor România 2023. Spiritele s-au încins încă din prima zi de competiție în rândul Războinicilor. Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei' le-a adresat o serie de replici acide coechipierilor ei, iar reacția acestora a fost pe măsură. Iată ce s-a întâmplat în Republica Dominicană!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Maria Lungu, scandal cu toți colegii ei Războinici, în prima zi la Survivor România 2023. Maria Lungu face parte din lista celor 12 concurenți din echipa Războinicilor. În vârstă de 28 de ani, aceasta nu este străină de camerele de filmat, căci a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la „Puterea Dragostei', sezonul 3. Încă din prima zi de competiție, aceasta a intrat în conflict cu ceilalți membri ai echipei albastre. Aceasta le-a declarat coechipierilor ei că nu îi suportă și le-a adresat o serie de amenințări.

ma9ma9

Încă din prima zi de competiție, concurenta și-a arătat caracterul impulsiv. Aceasta a avut o reacție neașteptată, simțindu-se vizată de o remarcă a colegei de trib, Codruța. Înainte de începerea filmărilor, aceasta declara că avantajul ei competițional este acela că se poate juca cu mintea oamenilor.

Citește și: Cine este iubita lui Remus Boroiu de la Survivor România 2023.Cu ce se ocupă Sarah Solomon

Citește și: Cine este „Faimosul” de la Survivor România 2023, care și-a luat casă în Bali:”Tocmai am terminat-o!”

Citește și: Cum s-a schimbat relația lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu de când tatăl lui se află în arest:'Așa își arată ea respectul. Se consumă, își face griji…'

Citește și: Concluzia la care a ajuns Andreea Bălan, după divorțul de George Burcea:”Bărbații nu mai sunt atât de…”

Maria Lungu, scandal cu toți colegii ei Războinici, în prima zi la Survivor România 2023

După ce Războinicii au ajuns pe insula unde urmează să stea în următoarele două luni, spiritele au început să se încingă. Deși echipa sa a câștigat prima probă, Maria Lungu a avut o ieșire agresivă la adresa Faimoșilor, însă a fost temperată de colegii ei.

„Știam că vă spargem! Nu e hate. Asta a fost prima senzație de când am călcat pe nisipul dominican. Și nu e ultima dată, le-a spus Maria Lungu Faimoșilor

„Sunt multe caractere diferite și nu vrea nimeni să cedeze. Și nici eu. De ce să tac? Eu v-am zis că-i spargem și așa a fost. Chiar dacă nu vă prea suport. Și nici voi pe mine', le-a spus Războinica celorlalți din tribul ei.

„Vor avea fețele umflate de la mine'

Maria Lungu s-a certat cu colegii ei la Survivor România 2023. Ulterior, concurenta a sesizat faptul că, în cadrul tribului ei, s-ar fi format două grupuri distincte. Aceasta și-a amenințat coechipierii, care au caracterizat-o drept „gălăgioasă'.

„Eu nu vă iau ca pe niste rivali, nu vă tratez ca pe adversari. Am vrut să vorbesc cu tine, Codruta, ai făcut nas și acum nu mai vreau eu. Si Robert a spus ca suntem 2 grupuri.

Ei văd în mine o concurență puternică și înteleg cu cine au de-a face. Eu am fața umflată de la soare, ei vor avea fețele umflate de la mine', a conchis Maria Lungu la Survivor.

„Maria crede că noi am facut grupuri diferite'

După scandalul pe care l-a provocat, Maria Lungu a fost atacată subtil de către colegii ei. Blondina a fost acuzată că nu îi respectă pe ceilalți membri ai tribului și că are tendința de a provoca tensiuni și conflicte.

„Nu iau pe nimeni acasă, dar trebuie să conviețuim, nu? Asta nu înseamnă că pup pe nimeni în f**d', a spus Daria.

„Tu nu respecți pe nimeni si vrei respect. Maria crede că noi am facut grupuri diferite. Ea nu vrea să se muleze, toti trebuie să lăsăm de la noi. E gălăgioasă, îi place cearta. Eu nu pot', a spus Luciana.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton