Maria Iordănescu este însărcinată: „Am primit cea mai mare binecuvântare”. Primele imagini cu burtica de gravidă

.

Maria Iordănescu este însărcinată. În urmă cu două zile, fiica lui Anghel Iordănescu a anunțat, prin intermediul rețelelor de socializare că urmează să devină mamă. Aceasta a postat câteva imagini cu burtica de gravidă și cu soțul ei, Teodor Măgureanu. Iată ce mesaj le-a transmis viitoarea mămică urmăritorilor ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


În luna mai, Maria Iordănescu și Teodor Măgureanu s-au căsătorit religios. La eveniment au participat câteva sute de invitați, printre care și Gigi Becali.  Căsătoria civilă a avut loc în anul 2021, ceremonia fiind oficializată în Sectorul 1. Acum, cei doi soți se pregătesc să devină părinți pentru prima dată și au făcut anunțul cel mare chiar în ziua de Crăciun. Prezentatoarea știrilor din sport de la Prima TV a postat mai multe fotografii cu burtica de gravidă și a primit nenumărate urări din partea celor care a urmăresc pe rețelele de socializare.


Maria Iordănescu este însărcinată. Prezentatoarea TV și Teodor Măgureanu și-au unit destinele în urmă cu câteva luni. Într-un interviu mai vechi, viitoarea mămică susținea că a fost cucerită de partenerul ei încă din prima lună de relație, fiind impresionată de „inteligența’ și „bunul simț’ de care a dat dovadă.

Citește și: De ce nu a mai vrut Maria Iordănescu să-l pună naș, la nunta ei, pe Gigi Becali:„Noi ne-am dat seama că…’


Citește și: Ce probleme a avut Maria Iordănescu atunci când și-a organizat nunta:'De acum, sunt liniștită'

Citește și: Cum s-a angajat Mircea Badea la Antena 1, acum 18 ani:'Prima dată am crezut că e o glumă'

Citește și: Dan Chișu s-a operat la inimă în Monte Carlo și s-a mutat cu familia în Franța:„În România mă costa 12.000 de euro’

Maria Iordănescu este însărcinată


Pe 25 decembrie, prezentatoarea știrilor din sport de la Prima TV le-a făcut o surpriză celor care o urmăresc. Aceasta a anunțat că urmează să devină mamă pentru prima dată și a postat câteva imagini cu partenerul ei de viață, Teodor Măgureanu.

Maria Iordănescu a optat pentru o rochie neagră, mulată, care i-a pus în evidență burtica de gravidă. După cum se observă în imaginile făcute publice, pare că viitoarea mămică a trecut deja de primul trimestru de sarcină. Aceasta nu a făcut niciun anunț referitor la sexul copilului care va veni pe lume.


„Anul acesta am primit cea mai mare binecuvântare: m-am căsătorit și voi deveni mamă’, a scris Maria Iordănescu, pe Instagram.

„Am simțit că este omul cu care voi rămâne toată viața după prima’


Într-un interviu mai vechi, fiica lui Anghel Iordănescu mărturisea că a avut o relație specială cu soțul ei încă de la început. După căsătorie, aceasta a optat să-și păstreze numele de familie, dar a luat și numele lui Teodor Măgureanu.

„Soțul meu m-a cucerit în primul rând prin caracterul frumos, prin educația pe care a primit-o din familie, prin inteligență și prin bunul simț, aspectele cele mai importante din punctul meu de vedere la o persoană. Așa mi-l și imaginam pe viitorul meu soț și iată că s-a și îndeplinit, ba chiar mai mult decât speram. (…)


Am simțit că este omul cu care voi rămâne toată viața după prima, a doua lună de relație. Și asta pentru că era departe de orice alt om întâlnit până în acel moment. Am păstrat numele meu de familie, dar l-am preluat și pe cel al soțului și nu, nu au existat discuții pe această temă. A fost ceva care a venit… firesc’, a declarat Maria Iordănescu, potrivit ciao.ro.

Sursa foto: Instagram