Maria Iordănescu a născut o fetiță: ”Totul meu”. Prima imagine cu nepoata lui Anghel Iordănescu

 Calin Maria Bianca
.

Maria Iordănescu a născut. Fiica lui Anghel Iordănescu are o fetiță perfect sănătoasă. Este motiv de fericire în familia lui Anghel Iordănescu, asta după ce fiica lui a adus pe lume o fetiță în urmă cu patru zile. Sarcina ei a fost ținută în mare secret o perioadă destul de bună de timp, însă la un moment dat a fost dată de gol de către prietenii ei pe rețelele de socializare. Recent, Maria Iordănescu a făcut publică prima imagine cu minunea din viața ei, iar alături și un text emoționant!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Maria Iordănescu a născut, iar în aceste momente, frumoasa prezentatoare TV, în vârstă de 25 de ani, și partenerul ei de viață, Teodor Măgureanu, sunt mai fericiți ca oricând. Fiica lui Anghel Iordănescu a dat vestea pe rețelele de socializare, unde a împărtășit prima imagine cu fetița ei, pe care a adus-o pe lume zilele trecute, mai concret pe data de 19 mai, după cum chiar ea a dezvăluit în mediul online.

img-2-4img-2-4

Citește și: Maria Iordănescu va avea o fetiță: 'Sunt mai mult decât fericită…'

Citește și: Maria Iordănescu este însărcinată: „Am primit cea mai mare binecuvântare'. Primele imagini cu burtica de gravidă

Citește și: Mădălin Ionescu a slăbit 12 kilograme în 3 luni. Cum arată acum și ce dietă a ținut: „Am făcut foamea…”

Citește și: Cine este Alexandra Ciomag, semifinalistă Survivor 2023. E model și a defilat la Paris

Maria Iordănescu a născut o fetiță perfect sănătoasă

Maria Iordănescu este destul de discretă când vine vorba despre viața ei intimă și personală, însă nu a putut ține secret faptul că a născut o fetiță perfect sănătoasă pe data de 19 mai. Deși a născut în urmă cu patru zile, frumoasa prezentatoare TV a postat abia acum prima imagine cu micuța ei, iar alături a venit și cu un mesaj emoționant, prin care-i transmite toate iubirea și susținerea din lume.

„Bine ai venit pe lume totul meu! Întotdeauna aici, nu doar pentru a te ține de mână, ci pentru a te ajuta să treci peste orice și tot ce ți-ar putea oferi viața #19.05', a scris vedeta la postarea pe care a făcut-o pe pagina sa de Instagram.

Maria Iordănescu a publicat prima poză cu fiica ei după ce a născut

Maria Iordănescu și-a informat marea comunitate din mediul online de bucuria din viața ei și momentul frumos pe care-l traversează alături de familia ei. Bineînțeles, a ales să facă publică vestea că a născut printr-o poză cu fiica ei, însă a avut grijă să nu-i dezvăluie chipul în totalitate, alegând ca fața să rămână în continuare ascunsă, fiind mult prea mică pentru a fi expusă pe rețelele de socializare. Cu toate astea, postarea a strâns imediat sute de aprecieri și numeroase comentarii frumoase și felicitări.

Cum a fost cucerită Maria Iordănescu de actualul soț

Maria Iordănescu și soțul ei, Teodor Măgureanu, formează un cuplul de câțiva ani, dar abia anul trecut au făcut nunta, la o biserică din Capitală. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar acum, din rodul iubirii lor a rezultat și o fiică perfect sănătoasă, care le-a adus cea mai mare împlinire. Ei bine, deși sunt destul de discreți cu viața lor privată, nu putem uita că fiica lui Anghel Iordănescu a povestit, în urmă cu ceva timp, cum a reușit să o cucerească actualul ei soț.

Soțul meu m-a cucerit în primul rând prin caracterul frumos, prin educația pe care a primit-o din familie, prin inteligență și prin bunul simț, aspectele cele mai importante din punctul meu de vedere la o persoană’, a declarat fiica lui Anghel Iordănescu în urmă cu mai mult timp.

Sursă foto: Instagram / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton