Maria Ilioiu, ispita de la INSULA IUBIRII, i-a spus adio iubitului: „Nu a știut să întrețină dragostea!” / Ce-a făcut roșcata cu inelul de logodnă

 Dumba Gabriela
.

După trei ani de relație, Maria Ilioiu i-a spus adio bărbatului căruia îi jurase iubire veșnică. Motivul principal pentru care veșnicia a durat doar trei ani a fost incapacitatea tânărului de a întreține iubirea, a dezvăluit ispita roșcată de la Insula Iubirii. Maria primise în urmă cu puțin timp și inel de logodnă.

Maria Ilioiu, ispita de la Insula Iubirii, s-a despărțit de iubitMaria Ilioiu, ispita de la Insula Iubirii, s-a despărțit de iubit

„Nu a fost niciodată lapte și miere în relația noastră, dar n-am găsit altul mai bun în perioada aia. Pe parcursul celor trei ani, însă, s-a schimbat comportamentul lui și mai mult. Inițial, mi-am zis că, hai mă, bun sau rău, cum o fi, să mă așez și eu la casa mea', a declarat Maria Ilioiu la Agenția VIP.

Ispita de la Insula Iubirii spune că nu banii au fost motivul pentru care a rămas alături de bărbatul respectiv și a clarificat și faptul că fostul ei iubit nu avea bani. În schimb, este un bărbat frumos, alături de care a sperat să aibă o familie fericită.

„Ne înțelegeam și nu ne înțelegeam. El nu știe să se comporte cu mine și oricât am încercat și l-am învățat să se poarte cu mine, tot nu a putut.', a spus Maria.

Cu puțin timp în urmă, ispita fusese cerută de nevastă de iubitul ei și chiar dacă i-a acceptat inelul de logodnă, Maria i-a pus în vedere faptul că nu vor ajunge să facă pasul cel mare dacă el nu-și schimbă comportamentul.  Astfel, situația nu s-a liniștit între ei și Maria a recunoscut că i-a dat înapoi inelul de logodnă.

„Nu-mi place caracterul lui și m-am convins că nu am ce căuta lângă asemenea om. Am realizat că mi-e teamă să încep ceva nou cu cineva. Prefer să stau într-o relație nefericită decât să încep ceva nou. Mi-e teamă de necunoscut!', a recunoscut Maria Ilioiu. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton