Maria Ghinea, cântăreața care a fost împușcată în cap de propriul soț la 22 de ani, a rupt tăcerea! "N-am mers și n-am vorbit aproape 3 luni"

 Oana Pantazi
.

În cadrul campaniei Femeia ca o pradă, cântăreața de muzică populară Maria Ghinea a rupt tăcerea și a povestit despre drama prin care a trecut la doar 22 de ani, când a fost împușcată în cap de către propriul soț!

Dramele femeilor din România abuzate de către partenerii de viață ies la iveală prin intermediul campaniei Femeia ca o pradă, realizată de PRO TV, dovedind încă o dată că, deși suntem în secolul XXI, mentalitățile unora dintre bărbați au rămas la stadiul… epocii primitive. Printre sutele de victime ale violenței domestice se numără și Maria Ghinea, o cântăreață de muzică populară, care a avut tăria să retrăiască încă o dată momentele dramatice prin care a trecut din cauza celui pentru care s-a sacrificat pe sine…

„Mi-a zis că trebuie să înţeleg că ori stau cu el, ori mor”

Maria Ghinea a fost premiantă și un copil exemplar, dorința de a se face iubită de toată lumea fiind moti

vația ei principală. Tânăra dintr-o comună vâlceană, născută într-o familie atașată de tradiții, unde cânta cocoșul, s-a măritat cu primul tânăr care a cerut-o de soție, iar acest lucru s-a întâmplat în ziua în care s-au cunoscut!

A făcut un copil, însă mariajul nu a mers și a intentat divorț. La 22 de ani, a cunoscut un bărbat cu 20 de ani mai mare, care părea extrem de atașat de fiul ei, iar asta a determinat-o să facă pasul. După ce i-a devenit soț cu acte, lucrurile au luat o altă turnură, acesta dovedindu-se posesiv și violent…

„Mi-a zis că trebuie să înţeleg că ori stau cu el, ori mor. Am renunţat şi la muzică. A început să mă lovească şi mi-am dat seama că nu mai pot scăpa din carapacea asta, că sunt atât de prinsă, încât numai moartea mă va despărţi de el. Nu aveam voie să am prietene, nu aveam voie să merg undeva fără el, nu aveam voie să fac nimic. În ultimul timp, ajunsesem să merg la toaletă şi să-mi spună „n-ai terminat?'.

Soțul ei mai fusese însurat de 8 ori!

Ulterior, Maria a flat că soțul ei, sârbul căruia îi făcuse un copil, era la a noua căsătorie deja! după ce bătăile au luat amploare și Poliția a spus că nu vrea să intervină într-o familie, Maria a contactat un avocat. Soțul ei nu a putut accepta situația, evident, și a luat măsuri…

„Avea un pistol ascuns şi a tras. Am o lipsă osoasă de 8 cm, totdeauna îmi las părul pe o parte ca să nu se vadă. Era un calibru de 9 mm. Mi-au extirpat 8 mm din creier, când am ajuns acasă nu am mers şi nu am vorbit aproape trei luni de zile', a relatat Maria.

„Am pierdut 4 litri de sânge”

Soțul ei nu numai că a împușcat-o, dar, imediat după aceea, a târât-o prin toată casa…

M-a împușcat în cap și a crezut că și-a terminat rolul. M-a plimbat prin toată casa, cu sângele șiroind. Am pierdut 4 litri de sânge. N-am mers și n-am vorbit aproape 3 luni. A facut doar 5 ani si jumătate de inchisoare', a povestit artista la Happy Hour.

Am stat cu un om care nu era în deplinătatea facultăților mintale. În garaj construia o spânzuratoare. Voiam să plec într-un turneu în Irak și mi-a zis să nu mă mai duc. Unul dintre copii a văzut spânzuratoarea în garaj și mi-a spus să nu ies, că el crede că mi-a pregatit ceva. Mă batea atât de rau că, o dată, am leșinat în garaj și mi-a dat cu oțet pe față, ca să mă trezesc. Îmi acopeream fața, că de ea aveam nevoie în turneu. Puteam să am zeci de vânătăi', și-a amintit Maria.

Criminalul a ieșit din închisoare după 5 ani!

Fostul soț al artistei a fost condamnat la 8 ani şi jumătate de închisoare pentru tentativă de omor calificat, dar, după cinci ani, a fost eliberat. Între timp, Maria a luat-o de la capăt, învățând, practic, să vorbească și să meargă din nou. Ulterior, atât ea, cât și copiii au avut nevoie de terapie psihologică, din cauza traumelor.

Acum artista este bunică, are doi nepoți de la fiul cel mare, și așteaptă ca și fiul ei cel mic să se însoare. Lucrurile par să se fi normalizat, dar o parte a sufletului ei va fi mereu întunecată din cauza dramei prin care a trecut… O dramă pe care a povestit-o în speranța că femeile vor învăța ceva din asta.

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton