Maria, fiica lui Anghel Iordănescu, a ajuns pe perfuzii, în timpul sarcinii: "Aveam o icoană lângă mine și mă rugam să..."

.

Maria Iordănescu, fiica lui Anghel Iordănescu, este însărcinată pentru prima dată și a aflat recent că va avea o fetiță, însă nu a fost scutită de emoții în perioada specială pe care o traversează. Maria Iordănescu, prezentatoare a știrilor din sport de la Prima TV, a dezvăluit că au fost zile când ajungea la spital, pe perfuzii, după ce termina munca.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Maria, sora lui Edi Iordănescu, selecționerului echipei nationale, și fiica celebrului antrenor, Anghel Iordănescu, a fost invitata lui Cristi Brancu în studioul emisiunii ‘Exclusiv VIP’ de la PRIMA TV și a povestit despre sarcină, momentul nașterii și a dezvăluit numele fetiței sale.

Însărcinată pentru prima oară, Maria Iordănescu a ajuns pe perfuzii


Maria Iordănescu i-a mărturisit lui Cristi Brancu, în emisiunea căruia a fost invitată zilele trecute, că va încerca să nască natural, povestindu-i și cum a fost perioada sarcinii și cât de mult a ajuta-o soțul ei.

‘Încerc să nasc natural. Nu a fost simplu deloc. După ce se închideau camerele fugeam repede la spital, mai făceam o perfuzie, apoi mă întorceam la muncă. Aveam o icoană lângă mine și mă rugam să adorm mai repede, să nu mai simt momentele grele.

Soțul meu a fost alături de mine și m-a ajutat în fiecare moment. Pe început au fost grețurile, apoi dureri de spate, acum sunt ligamentele. Dar, acesta este sacrificiul pe care trebuie să îl facem noi, femeile, ca să ne întâlnim minunile. Dar apoi uităm ce a fost mai greu„, a spus Maria Iordănescu.


Luna mai, când are termen pentru naștere, va fi una plină de aniversări în familia Mariei Iordănescu. ‘Pe 1 e soțul meu, tata e pe 4 și noi ne-am căsătorit pe 14 Mai’, a punctat ea.

Citește și: Maria Iordănescu și-a dat demisia de la Antena Stars.Fata lui ‘tata Puiu a renunțat la televiziune


Citește și: Când face nunta Maria Iordănescu.Ce se întâmplă după scandalul cu fratele ei, Edi Iordănescu

Citește și: De ce nu a mai vrut Maria Iordănescu să-l pună naș, la nunta ei, pe Gigi Becali:„Noi ne-am dat seama că…

Citește și: Ce probleme a avut Maria Iordănescu atunci când și-a organizat nunta:’De acum, sunt liniștită’

Ce dietă a urmat Maria Iordănescu în sarcină

Întrucât Maria Iordănescu nu a luat mult în greutate, în sarcină, Cristi Brancu a fost curios să afle cum a reușit. Prezentatoarea Fosus Sport spune că a mâncat foarte sănătos și a evitat dulciurile.


‘Cred că am pus 8-9 kilograme, dintre care 2 sunt ale lui bebe. Pe prima parte a sarcinii am scăzut câteva kilograme, pentru că nu puteam să mănânc. Pe a doua parte am mâncat ce am simțit. Nu am prea putut să mănânc carne.

Dulcele meu au fost fructele. Am mâncat foarte sănătos. Mai puțin în ultimele două săptămâni în care am dat iama în ciocolată. Nu am mâncat în viața mea atâta ciocolată’, a povestit Maria.

Ce nume a ales Maria Iordănescu pentru fiica ei

Maria Iordănescu a dezvăluit ce nume a ales pentru fetița ei.


‘Noi am ales numele Tea. Este o sfântă mucenică ce se serbează în Februarie. Tea aduce și cumva cu Teodor, numele soțului meu.

Am zis că e așa, o legătură între ei. Simt că fetița mea va semăna cu el. Și sper să semene cu el: e liniștit, calm, calculat. Eu sunt mai vulcanică câteodată, să zicem așa. Am trăit cu 3 frați. Deci am o latură mai băiețoasă„, a mai spus Maria Iordănescu.


Anghel Iordănescu, extrem de emoționat că Maria îl va face bunic

Anghel Iordănescu este în al nouălea cer de când a aflat că Maria îl va face bunic. După ce anul trecut a văzut-o pe Maria mireasă, anul acesta emoțiile de dublează pentru că fiica lui își va ține la piept propriul copil, o situație care îl bucură enorm pe fostul selecționer al echipei naționale de fotbal a României.

Tata se bucură foarte mult de sarcină și că am ajuns în punctul acesta.

Mi-a spus că trăiește să mă vadă pe mine mămică și poate să moară. M-am emoționat foarte tare! Mi-a spus că el o sa stea deoparte și doar să afle că am născut.


Nu pot să știu înainte, nu pot să știu că naști'. Pe mama nu am văzut-o niciodată reacționând așa: a explodat de bucurie când a aflat că sunt însărcinată!’, a mai spus Maria Iordănescu.