Maria Dragomiroiu și soțul ei pleacă în prima lor vacanță, în cei 35 de ani de căsnicie: „Eu am vrut să merg la mine la țară, dar...”

 Ifrim Georgiana
.

Maria Dragomiroiu și soțul ei pleacă în prima lor vacanță, în cei 35 de ani de căsnicie. Cunoscuta intepretă de muzică populară și Bebe Mihu s-au căsătorit în urmă cu trei decenii, însă nu au avut parte de nicio vacanță împreună. Acest lucru se va schimba după sărbătorile de iarnă, când cei doi soți vor petrece câteva zile în Statele Unite ale Americii. Iată declarațiile artistei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu a început în urmă cu 35 de ani. Puțină lume știe că intepreta de muzică populară este cea care a luat inițiativa în relația lor și l-a cerut în căsătorie. De-a lungul anilor, artista a întâmpinat atât momente plăcute, cât și mai puțin plăcute în carieră, însă soțul ei este cel care i-a fost alături întotdeuna și a sfătuit-o. Într-un interviu recent, Maria Dragomiroiu a vorbit despre modul în care va petrecere sărbătorile de iarnă. Imediat după, artista și soțul ei vor pleca în prima lor vacanță și au ales ca destinație SUA.

mar9mar9

Maria Dragomiroiu și soțul ei pleacă în prima lor vacanță, în cei 35 de ani de căsnicie. Într-un interviu mai vechi, Bebe Mihu susținea că a văzut-o pe artistă la televizor și s-a îndrăgostit iremediabil. Din acel momentul, bărbatul a știut că intepreta de muzică populară va fi cea cu care își va petrece restul zilelor.

Citește și: Ce meserie a avut Maria Dragomiroiu înainte de a deveni celebră:”O femeie e obișnuită să îndure”

Citește și: Cine este Maria Dragomiroiu.Artista a fost victima violenței domestice

Citește și: Noi detalii despre boala rară pe care o are Celine Dion:”Totul s-a schimbat după moartea soțului ei”

Citește și: Iulia Albu a imitat-o pe Delia la „iUmor' și a făcut glume acide la adresa ei:„Dacă te hotărăști vreodată să faci un copil, să știi că…'

Maria Dragomiroiu și soțul ei pleacă în prima lor vacanță, în cei 35 de ani de căsnicie

În noaptea dintre ani, intepreta de muzică populară a fost invitată să cânte la Roman. La câteva zile distanță, Maria Dragomiriu și Bebe Mihu vor pleca în prima lor vacanță, destinația aleasă de cei doi soți fiind SUA. Deși interpretei i-ar fi plăcut să meargă în comuna natală, aceasta a decis să-i facă pe plac soțului ei și să plece peste hotare.

„La Roman, unde o să și cânt. La ‘Hanul Mărioarei, dar și în centrul orașului unde se va ține serbarea din noaptea de Revelion. Important este că pe 6 ianuarie voi pleca în prima mea vacanță alături de Bebe, o să stăm până pe 21, pentru că pe 22 am cântare aici. Eu am vrut să merg la mine la țară, dar o să plec în America pentru Bebe', a declarat artista, potrivit unica.ro.

Cum se pregătește artista pentru Crăciun

În cadrul aceluiași interviu, Maria Dragomiroiu a spus cum se pregătește pentru Crăciun. Pentru că aniversarea soțului ei va avea loc cu câteva zile înainte, intepreta a mărturisit că nu va fi nevoită să facă prea multe pregătiri. De asemenea, aceasta a dezvăluit meniul ei de sărbători, din care vor lipsi bucatele tradiționale.

„Trebuie să recunosc, prăjituri nu fac. O să facă fina mea ceva. Pentru Crăciun nu știu ce-o să mai gătim, pentru că o să ne facem praf la ziua lui Bebe, pe care o serbăm pe 16 decembrie, și o să mâncăm aceleași lucruri ca de sărbători. Eu, pentru Crăciun, fac friptură, cozonacii îi primesc de la prieteni, salata de boeuf o face fata mea, Ileana, ea o face cel mai bine. Nu știu însă dacă mai reușim să facem ceva, pentru că pe 16 o să ne îmbuibăm. Poate mai facem o salată de icre, de vinete, o ciorbă cu zeamă de varză, dar porcării n-o să mai avem', a mai spus artista, potrivit sursei citate.

„Eu nu mai cer nimic Moșului'

Intepreta de muzică populară a mărturisit că nu-și dorește niciun cadou de Crăciun, însă se roagă pentru sănătatea celor dragi și pentru pace.

„Eu nu mai cer nimic Moșului, că nu mai sunt copil. Eu nici lui Dumnezeu nu îi cer, eu îl rog. În fiecare noapte, de cel puțin 14 ani, îi mulțumesc pentru tot ce mi-a dăruit și-l rog să fie pace pe pământ.

Mă rog pentru toată lumea să fim în armonie, să nu existe cuvântul ‘dușmănie pentru că e păcat, nu trebuie să existe această stare. Îl rog să îmi fie copiii și nepoții sănătoși, să trăim în liniște și iubire. Nu-mi plac situațiile conflictuale, îmi place să dăruiesc, asta este cea mai mare bucurie a mea, nu mă simt bine dacă nu ajut pe cineva', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton