Maria Dragomiroiu nu mai face plajă de 20 de ani: "Să ies unde nu e lume îmi trebuie timp"

.

Maria Dragomiroiu n-a mai făcut plajă de 20 de ani! Artista de muzică populară iubește marea, iese pe plajă, se bucură de briză, dar nu stă pe șezlong în costum de baie și a explicat de ce. La începutul anului, Maria Dragomiroiu a postat câteva fotografii de pe o plajă din America și toată lumea a fost de acord că artista arată minunat la 66 de ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Discretă cu viața personală și atentă la fiecare apariție publică, Maria Dragomiroiu preferă să vadă marea din camera de hotel și spune că, pe vremuri, căuta un loc izolat pe litoralul românesc pentru a sta la plajă. Astfel, au trecut 20 de ani de când artista evită să mai stea pe șezlong, printre alți turiști.

De ce Maria Dragomiroiu nu mai face plajă de 20 de ani


Interpreta de muzică populară, Maria Dragomiroiu, a început să susțină spectacole în stațiunile de pe litoralul românesc, pe care le organizează soțul ei, impresarul Bebe Mihu. Dar plajă nu face.

‘Stau la hotel, la etajul 6, văd marea de sus și mă simt bine, stau cu ușa deschisă la balcon, bate briza. Vin așa de obosită aici că îmi mai revin și eu și mă mai odihnesc. Eu nu mai fac plajă de ani de zile, de cel puțin 20 de ani. Sunt un om pudic.

Unde să merg? Să ies la plajă unde nu e lume îmi trebuie timp, să iau mașina, să caut un loc… mergeam înainte spre Agigea, unde este o plajă sălbatică. Dar, în general, nu merg la plajă, punct!


Așa, prefer să stau în cameră, am toate condițiile. Sigur, nu trebuie să facă toată lumea ca mine. În plus, eu nu suport căldura și nu cred că aș putea rezita mult pe plajă. Ca să nu fiu chiar atât de albă, am stat la soare prin curte câte jumătate de oră în câteva reprize, printre treburile pe care le aveam de făcut’, spune Maria Dragomiroiu pentru fanatik.ro.


Citește și: Ce a făcut Andreea Răducan cu banii câștigați din gimnastică: Cred că merit asta / VIDEO EXCLUSIV

Citește și: Anca Țurcașiu s-a născut prematur, la 7 luni: „Mama a venit la spital, i-au spus că nu mai trăiește copilul și au salvat-o pe ea / EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Sonia Argint despre prietenia cu Andreea Bălan, după despărțirea dintre artistă și fratele ei: Nu văd de ce ar dispărea, doar pentru că relația ei personală s-a schimbat / EXCLUSIV


Cum arată Maria Dragomiroiu în costum de baie, la 66 de ani

Maria Dragomiroiu a avut întotdeauna grijă de ea și chiar dacă nu ține diete, are un stil de viață sănătos, de mulți ani, iar acest lucru se vede în aspectul fizic. Artista de muzică populară are o piele de invidiat, celebrul păr lung și bogat, dar și o siluetă armonioasă.

Iar dovadă stau fotografiile pe care Maria Dragomiroiu le-a postat la începutul anului, în care apare în costum de baie pe o plajă din America.


‘Am pus ochelarii de soare ai lui Paul Stângă, eșarfa și costumul Mioarei, papucii au fost doar ai mei și am făcut poze. A fost așa ceva spontan! Doar așa lucrurile ies naturale, autentice. Iar fotografiile de la brâu în sus, selfie singură mi le fac. Pentru că e foarte important să prinzi lumină bună’, susține interpreta.


Cum se menține Maria Dragomiroiu în formă

Maria Dragomiroiu a fost întrebată în nenumărate rânduri dacă a apelat la ajutorul medicului estetician, pentru a se menține tânără. De fiecare dată, interpreta de muzică populară a declarat că nu a fost nevoită să ajungă la intervenții estetice, căci are o genă bună.

Totuși, artista a recunoscut că are grijă să urmeze anumite ritualuri simple de înfrumusețare atunci când vine vorba de părul și pielea ei:

„N-am avut o piele cu probleme, cu denivelări, să rămân cu semne de când am fost și eu adolescentă, de când este acneea aceea juvenilă.


Asta a fost de la mama mea, dar asta nu înseamnă că nu mă îngrijesc. Nu mă culc niciodată fără să mă spăl cu săpun pe față, poate fi și șase dimineața’, a declarat Maria Dragomiroiu.

Artista a dezvăluit că nu a ținut niciodată regim și a spus și câte kilograme are.

‘Nu ţin diete, dar stau în baie cu cântarul lângă mine, este prietenul meu cel mai bun. Mă cântăresc în fiecare dimineaţă. Am 1,62 m înălţime şi am 70 de kilograme acum. Cam la 68 de kilograme mă simt eu cel mai bine, spunea Maria Dragomiroiu.


Folosesc doar creme româneşti. Am o piele foarte subţire şi nu am avut probleme.

Am foarte mare grijă, la orice oră aş ajunge acasă dimineaţă, la 5, la 6-7, eu nu mă culc nedemachiată. Neapărat să mă spăl pe faţă cu săpun, orice demachiant nu mă ajută, după aceea dau cu cremă, a explicat ea.

Ritualul de 40 de minute pe care îl are Maria Dragomiroiu în fiecare noapte

Cântăreața mărturisește că mulțumește divinității, pentru ceea ce i-a dăruit, și are un ritual de la care nu se abate. În fiecare dimineață, Maria Dragomiroiu primește un mesaj din partea unui preot din Suceava, cu învățături duhovnicești, iar seară de seară se roagă timp de 40 de minute.

‘Am un părinte care îmi trimite mesaj cu învățături pentru suflet. Dimineața îmi fac sfânta cruce și, când deschid telefonul, știu sigur că e acolo acest mesaj pentru mine, pe care îl citesc cu mare plăcere. E așa de bine că nu mă uită și îmi dă o stare de bine. Pornesc ziua cu bucurie. Îmi face foarte mult bine și îi mulțumesc.

Ce îmi mai trebuie în afară de sănătate?! Eu mă mai rog să avem parte de armonie și pace. Mă rog pentru prieteni și să le mai pot cânta oamenilor. Mă rog noaptea timp de 40 de minute. Mă rog și pentru oameni pe care nu-i cunosc, să fie fericiți, pentru cei care au sentimente grele și nu-și dau seama. Sunt în mare eroare. Dacă aduci la lumină un suflet din acesta, atunci să fii fericit!’, spune celebra interpretă de muzică populară, Maria Dragomiroiu.