Maria Constantin trăieşte unul dintre cele mai fericite momente din 2019: “Rochia mi-a purtat noroc!”

 Dumba Gabriela
.

A fost un an greu pentru Maria Constantin, cu multă muncă, stres, nopţi pierdute şi lacrimi pentru că, în urmă cu câteva luni şi-a luat adio de la fostul soţ, Marcel Toader, decedat din cauza unui infarct. Iată că răsare soarele şi pe strada Mariei şi trăieşte acum unul dintre cele mai frumoase momente din 2019.

Maria ConstantinMaria Constantin

Studentă la Conservator, Maria Constantin a susținut, ieri, să obţină notă mare la un examen foarte greu, pentru care avea emoţii. Cântăreaţa de muzică populară a împărtăşit bucuria cu fanii de pe reţelele de socializare şi a postat o fotografie cu ea într-o rochie foarte sexy, cu decolteu și crăpătură pe picior, despre care crede că i-a purtat noroc la examen.

„Rochia mi-a purtat noroc azi la examenul de canto!”, a scris Maria Constantin.

„Bravo, Maria! / Felicitări! Succes / Ești o frumoasă” – au reacţionat fanii cântăreței.

După câteva relaţii care nu au mers şi o căsnicie eşuată, Maria trăieşte acum, în sfârşit, o poveste de dragoste fericită, alături de Dacian Varga. Se străduieşte din greu să găsească timp pentru iubitul ei, dar şi pentru concerte şi şcoală.

„Când ești artist, trebuie să mai pleci și atunci timpul pentru viața personală este unul destul de limitat dar încerc să le fac pe toate, să le împart”, spunea ea, potrivit Spynews. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton