În ce relații se află Maria Constantin cu primul soț: „Țin legătura cu tatăl lui și îmi spune...”

.

În ce relații se află Maria Constantin cu primul soț și cu foștii socri. În 2014, cântăreața de muzică populară a încheiat mariajul cu Ciprian Tapotă Lătărețu. Cei doi au împreună un băiat în vârstă de 13 ani, pe nume Codrin, care a rămas în grija tatălui și a bunicilor paterni. Iată ce spune Maria Constantin despre relația actuală dintre ea și tatăl copilului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


De-a lungul anilor, Maria Constantin a fost implicată în mai multe conflicte cu primul ei soț, Ciprian Tapotă Lătărețu. Neînțelegerile dintre cei doi aveau legătură și cu fiul pe care îl au împreună, dat fiind faptul că tânrărul se află în grija tatălui. Într-un interviu recent, cântăreața de muzică populară a vorbit deschis despre relația pe care o are în prezent cu tatăl copilului ei, dar și cu părinții acestuia. Deși au divorțat în urmă cu opt ani, se pare că cei doi păstrează legătura și se sfătuiesc frecvent când vine vorba de educația fiului ei.


În ce relații se află Maria Constantin cu primul soț și cu foștii socri. Cântăreața a mărturisit că este mândră de modul în care Codrin a fost educat, fiindu-le profund recunoscătoare foștilor socri pentru acest lucru.

Citește și: Cum a aflat Maria Constantin că Marcel Toader a murit. Detaliul neștiut despre fostul ei soț:'Nu doresc nimănui'


Citește și: Maria Constantin, mărturisiri cu ochii în lacrimi despre cea mai grea perioadă din viața ei:„Nu mai voiam să mă trezesc. Este cumplit să…’

Citește și: Florin Dumitrescu s-a certat cu Sorin Bontea și a părăsit platoul Chefi la cuțite:'Mă duc să iau o pauză, că nu mai pot!'

Citește și: Câte kilograme a slăbit Giani Kiriță la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:'Mi s-a închis stomacul'

În ce relații se află Maria Constantin cu primul soț și cu foștii socri


Artista a mărturisit că are o relație foarte apropiată cu fostul ei soț și cu părinții acestuia, care o țin la curent cu toate noutățile din viața adolescentului. Maria Constantin este mândră de fiul ei, susținând că meritul este al bunicilor paterni, care i-au fost alături și au avut grijă să-i ofere o educație exemplară.

„Băiatul meu este educat foarte frumos și foarte bine de către bunicii lui paterni. Nu este nevoie să mă interesez la școală, pentru că oricum țin legătura cu tatăl lui și îmi spune foarte multe lucruri, știu tot ce se întâmplă, dacă este ceva în neregulă, mă anunță’, a declarat Maria Constantin, pentru playtech.ro.


„Niciodată nu îmi cere bani’

La numai 13 ani, fiul Mariei Constantin este extrem de chibzuit și nu-i cere niciodată bani de buzunar cântăreței. Deși mama acestuia își dorește să-l răsfețe așa cum merită, se pare că tânărul nu pune preț pe lucrurile materiale, conștient fiind de eforturile pe care le presupune cariera Mariei Constantin.


„Niciodată nu îmi cere bani de buzunar, mi-a spus ce își dorește, i-am cumpărat, dar nu este genul care să ceară. Dacă i-a plăcut ceva, îi spun să își ia mai multe exemplare și spune că nu, că sunt scumpe. Este un copil care este educat foarte frumos și foarte bine de către bunicii lui paterni.

Tot timpul îmi spune: nu, că și tu muncești pentru bani, mai bine cumpărăm lucruri care îmi trebuiesc, adică nu este genul cheltuitor și asta nu poate decât să mă bucure, pentru că în general copii din ziua de azi nu sunt așa', a mai spus Maria Constantin, pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook