Maria Constantin are un nou iubit și se pregătește de a treia nuntă: "Doamne ajută, să fie cu noroc!"

 Dumba Gabriela
.

La câteva luni de la despărțirea de Dacian Varga, Maria Constantin iubește din nou. Cântăreața de muzică populară a dezvăluit că se află într-o nouă relație, dar asta nu-i tot: pare că se pregătește chiar pentru a treia nuntă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Nu a trecut mult timp, că Maria Constantin iubește din nou. În februarie anul acesta se despărțea de fotbalistul Dacian Varga și iată că nu s-a plictisit prea mult timp singură. Invitată într-o emisiune TV, cântăreața de muzică populară a dezvăluit că se află într-o nouă relație și a vorbit chiar despre căsătorie.

'Eu tot timpul mi-am dorit o familie, probabil și din cauza încercărilor mele eșuate, dar am trecut prin niște experiențe și am învățat să nu mai accept foarte multe lucruri. Nu aș spune 'NU' la o a treia căsnicie, sunt tânără, sunt într-o relație, de ce nu aș împărți viața cu cineva, poate până la adânci bătrâneți. Doamne ajută, să fie cu noroc', a spus Maria Constantin la Vorbește Lumea.

Maria Constantin a mai fost căsătorită de două ori. Prima dată, în 2008, cu artistul de muzică populară Ciprian Tapotă, cu care are și un băiețel. Cei doi au divorțat în 2014 și, ulterior, Maria s-a măritat cu Marcel Toader. În 2015 au făcut nunta, iar patru ani mai târziu a fost definitivat divorțul, fiind acuzată de infidelitate. În august 2019, Marcel Toader a încetat din viață.

După cel de-al doilea divorț, Maria a mai avut o relație cu Dacian Varga, dar povestea n-a durat mai mult de câteva luni. Iată că artista are din nou curajul, la scurt timp după această dezamăgire, să o ia de la capăt.

maria-constantin2-1maria-constantin2-1

„E dureros'

Întrebată de Adela Popescu dacă i s-a întâmplat să plângă citind un articol neadevărat despre ea sau unul dureros, Maria a dezvăluit: „Prima dată da, dar apoi m-am obișnuit. Mi se pare acum amuzant. Mă uit ca și cum s-ar scrie despre altcineva, nu despre mine'.

„Dor în general articolele care nu sunt neapărat despre mine, ci despre familia mea. Atunci e mai dureros. Eu mă pot proteja. Știu ce fel de om sunt. Dar în momentul în care îți este lovită familia deja lucrurile se complică.', a mai spus Maria.

Referindu-se la titlul „Maria Constantin, la un pas de a ceda psihic', artista a spus: „Cred că acest titlu a apărut într-un moment pe care probabil toată lumea îl cunoaște, când am divorțat. El fiind persoană publică, destul de cunoscută, normal că m-a afectat.

Este foarte dureros ca omul lângă care ai împărțit și bune și rele câțiva ani de zile și care mă cunoaște foarte bine, să vină și să spună lucruri urâte și unele neadevărate. Normal că e dureros. E normal să te afecteze'.

„A fost cea mai grea perioadă pentru mine din punctul de vedere al mediatizării, dar cea mai grea perioadă a fost moartea tatălui meu', a completat Maria Constantin.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton