Maria Constantin a amânat planurile de nuntă. De ce a luat această decizie

 Dumba Gabriela
.

Maria Constantin a anunțat că nu se mai mărită în 2022, dar nu pentru că Robert Stoica s-a răzgândit și și-a retras cererea în căsătorie, ci din cauza pandemiei. Artista de muzică populară își dorește o nuntă mare, fără restricții și griji, așa că amână iar marele eveniment.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

După mai multe povești de dragoste în urma cărora a suferit și două căsătorii care au culminat cu divorț, Maria Constantin simte că, de data aceasta, a tras lozul câștigător. Este foarte fericită alături de Robert Stoica și își dorește să fie din nou mireasă. Doar că nu pe timp de pandemie.

4444

„Nunta noastră va fi în anul 2023, deci anul celălalt, fiindcă la anul se va căsători fratele meu, care își tot amână nunta de vreo doi ani de zile și știm că nu este bine ca doi frați să facă nunta în același an, dar în schimb avem alte planuri, de business.

Acel timp limitat pe care îl avem să îl petrecem alături de familie, încercăm să ajungem mai mereu, să facem naveta asta București – Curtea de Argeș, București – Târgu Jiu, București – Vâlcea și așa mai departe. Planul nostru este să rămânem la fel, nu avem un plan special.

În principiu, anul 2023 ne va permite acest lux de a anunța pe toată lumea din timp, să nu fie pe repede înainte și, bineînțeles să alegem și o dată potrivită în care să am alături toți colegii de cântec, să am alături toți oamenii pe care mi-i doresc. Încă nu am fixat o dată, dar cu siguranță la începutul acestui an o vom fixa„, a declarat Maria Constantin, potrivit Fanatik.ro.

Citește și: Anamaria Prodan, acuzații grave către Reghe:„Dacă nu era mama, acum stăteam în stradă’

Citește și: Motivul de scandal dintre Lavinia Pîrva și mama ei:„Măi, fetițo, tu ai o problemă

Citește și: Moarte tragică pentru o actriţă de 36 de ani, vedeta s-a sinucis.Ce a postat în weekend pe Youtube şi Instagram

Maria Constantin a amânat panurile de nuntă

Întrebată dacă își dorește să devină din nou mamă, Maria Constantin a declarat că este pregătită să aibă un copil cu viitorul ei soț.

Totuși, artista a mărturisit că nu vrea ca sarcina să fie una programată, ci lasă totul să decurgă de la sine: „Dacă Dumnezeu vrea și ne dăruiește acest minunat cadou…

Noi lăsăm lucrurile să vină de la sine, pentru că am învățat de la viață că nu trebuie nimic programat, important este să fim bine, să fim sănătoși și restul este de la Dumnezeu”, a mai spus Maria Constantin.

Maria Constantin a mai fost măritată de două ori

Maria Constantin are deja două căsătorii la activ, însă de fiecare dintre soți s-a despărțit cu mare scandal. A rămas, totuși, optimistă și trage speranțe că a treia căsnicie va fi cu noroc.

Artista a mai fost căsătorită cu interpretul de muzică populară Ciprian Tapotă și mai apoi cu omul de afaceri Marcel Toader.

Nu a fost dorința mea acerbă de a avea un trecut tumultuos. Mi-am dorit, pur și simplu, o familie. Dacă nu a fost să fie, asta este. Eu, în sfârșit, mi-am găsit liniștea aia pe care o căutam. Sper că a treia oară să fie cu noroc!

Eu am pus punct de fiecare dată pentru că nu mă mai simțeam ok. Nu mă interesează că mă judecă lumea. Lumea nu-mi achită mie facturile lună de lună. Trecutul este trecut, prezentul este prezent„, a spus recent Maria Constantin.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton