Maria Ciobanu s-a întors în România. Ionuț Dolănescu despre revederea cu mama sa: „Am văzut-o fugitiv”

.

Maria Ciobanu s-a întors în România. În urmă cu puțin timp, Ionuț Dolănescu a anunțat că mama sa a ajuns în România. Cântărețul de muzică populară a susținut că Maria Ciobanu se simte bine și că starea ei de sănătate s-a ameliorat. Totodată, artistul a spus ce planuri are mama sa în perioada cât va sta în România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Din 2019, cunoscuta artista s-a stabilit în SUA, acolo unde climatul este mai potrivit pentru tratatrea bolii de care suferă. Aceasta a fost diagnosticată cu o formă acută de astm, susținând că această afecțiune a fost provocată de fumul de țigară inhalat la petrecerile la care a cântat de-a lungul vremii. În urmă cu ceva timp, Ionuț Dolănescu susținea că mama sa se va întoarce în România, fiind invitată la o nuntă. Cu toate acestea, artistul nu a oferit o dată anume la care urma să se întâmple acest lucru.


Maria Ciobanu s-a întors în România. De câteva zile, artista a ajuns în țara natală și va petrece următoarea perioadă în București. Ulterior, cântăreața se va ocupa de tratamentele de recuperare recomandate de medicii săi.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Maria Ciobanu și Ion Dolănescu și de ce s-au despărțit:'Niciodată n-am suportat ca omul cu care împart patul să mă lovească'


Citește și: Motivul real pentru care Maria Ciobanu se întoarce în România. Ionuț Dolănescu:„Nu mai cântă, dar…’

Citește și: Dani Oțil este șocat de prețul unui șezlong pe Coasta de Azur:'Ghid de supraviețuire pe o plajă de bogați'

Citește și: Lia Bugnar, în vacanță alături de un alt bărbat, după despărțirea de Anghel Damian:'Știu că mă pot baza pe el oricând'

Maria Ciobanu s-a întors în România


Ionuț Dolănescu a mărturisit că revederea cu mama sa a fost o adevărată surpriză. Acesta a susținut că Maria Ciobanu a fost în vizită la nepoții săi și au petrecut câteva momente împreună.

„Mama s-a întors în România, este deja aici. Se simte bine, e sănătoasă, asta mă bucură cel mai mult. De abia a venit, eu am văzut-o fugitiv că a trebuit să plec la recitalurile mele. Era obosită, când am văzut-o, după călătoria cu avionul și de schimbarea de fus orar. Are totuși 85 de ani. (…)


Mama s-a jucat cu nepoțeii, s-a bucurat să își vadă nepoții. A fost o adevărată surpriză și pentru ea, și pentru noi momentul’, a declarat Ionuț Dolănescu potrivit fanatik.ro.

„Mama stă acum în București’


Ionuț Dolănescu a mărturisit că, momentan, traversează o perioadă încărcată de concerte. Acesta a susținut că Maria Ciobanu stă în București, însă va pleca, în scurt timp, pentru a urma tratamente balneare pentru astm.

„E o perioadă cu concerte în fiecare zi. Am multe angajamente, ceea ce mă bucură. După Sfânta Maria se mai liniștesc puțin lucrurile. Am avut vreo 40 de spectacole în diaspora, acum că s-au mai relaxat lucrurile, luăm și noi ce prindem ca angajamente după ce am stat aproape doi ani pe bară. (…)


Mama stă acum în București, dar probabil va pleca puțin la tratament, la băi’, a adăugat cântărețul de muzică populară potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook