Marea împăcare! Andreea Bălan, susținută de tatăl său în plin divorț, după ce ani de zile nu și-au vorbit. Săndel Bălan și-a vizitat pentru prima oară nepoatele

.

Săndel Bălan a lăsat în trecut toate neînțelegerile pe care le-a avut cu fiica sa și acum este alături 100% de Andreea, în perioada grea prin care trece. Cântăreața se află în proces de divorț cu tatăl celor două fiice ale sale, chiar dacă George Burcea a decis să poarte din nou verigheta, bulverându-i pe fanii lor, care speră la o împăcare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În luna aprilie, Andreea Bălan și George Burcea au depus actele de divorț, însă procesul nu s-a finalizat. Cântăreața îl numește deja „fost soț' pe tatăl fetelor sale și este implicată într-o altă relație de dragoste.


Artista se bucură acum și de susținerea totală a tatălui ei, după ce ani de zile nu și-au vorbit. Săndel Bălan a venit de la Ploiești, într-o vizită surpriză, încărcat cu mult jucării pentru nepoatele lui, Ella și Clara. Andreea a suprins momentul pentru fanii ei de pe Instagram.

‘Ia uite, a venit bunicul de la Ploiești și v-a adus jucării! Aoleu, aoleu, ce e aici! Uite ți-a adus un cărucior și un pățuț!’, le-a spus Andreea Bălan celor mici, în timp ce acestea despachetau cadourile de la bunicul.


Acum, Andreea se înțelege foarte bine cu tatăl ei

„Mă înțeleg foarte bine cu tata și îmi doresc ca el să fie bine, să fie fericit. Avem o relație foarte OK, vine și o vede pe Clara, o vede pe Ella când dorește el. Doar că nu locuiește aproape de noi. Locuiește în Ploiești și ne vedem foarte rar.


Nu vorbesc zilnic cu el sau foarte des, pentru că nu avem lucruri de împărțit, nu avem ce să ne spunem. Vorbim strictul necesar. Ne sunăm să ne întrebăm de sănătate de Crăciun și de Paște, atât. În rest, nu pot să spun că suntem prieteni.', declara Andreea Bălan toamna trecută, înainte de nuntă, eveniment la care l-a invitat și pe tatăl ei.