Marché de N¶el la Institutul Francez

 Revista VIVA
.

Marche de NoelPentru toti cei care vor sa faca daruri speciale de Craciun a fost creat  Marché de N¶el care va fi deschis timp de doua zile, pe 12 si 13 decembrie (intre orele 11 si 20), la Institutul Francez din Bulevardul Dacia 77.

Aici, la targ, sacul Mosului e plin de obiecte speciale. Vei descoperi cele mai recente creatii ale designerilor si artistilor autohtoni, specializati in decoratiuni interioare si fabricarea obiectelor ce spun povesti emotionante. In plus, esti astepatata sa dansezi pe colinde neconventionale si sa bei un ceai aromat.

Te ajuta sa dedecorezi de Craciun Ana Wagner cu portelanurile ei de vis, CareCutare cu pernele si jucariile lor simpatice, adorabila caracatita prietenoasa Karakiri (care a promis ca isi va aduce prietenii, aviz celor mici!) si Alien Ape Star, Agnes Keszeg, Virgina Toma si Drink Light care vin sa completeze amosfera de Craciun cu surprizele lor.

Nu vor lipsi nici designerii de bijuterie si accesorii, iar Mihaela Tarhuna, Angi Apostol, Carla Szabo, Mihaela Zvinca, Maria Filipescu, Ioana Matei, Raluca Dracea, Silvia Serban si Mariana Xidarakou isi vor dezvalui comorile pe parcursul celor doua zile, fiecare piesa asteptandu-si stapana predestinata.

Cei ce participa la Marché de N¶el cu vesmintele pe care le creaza cu mandrie sunt Rozalb de Mura, Alina Botea, Smaranda Almasan, Ana Alexe, Adriana Goilav, Andra Clitan, Kinga Varga, Adelina Ivan, Mirela Diaconu si Istvan Campan.

Pe tot parcursul targului vei putea admira picturile pline de culoare ale Patriciei Teodorescu si fotografiile din portofoliul artistului Dan Piersinaru.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton