Marcela Fota vrea să devină mamă din nou, după cinci luni de relație cu iubitul ei: „O surioară. David nu cred ca ar vrea”

 Ifrim Georgiana
.

Marcela Fota vrea să devină mamă din nou, după cinci luni de relație cu iubitul ei. Cântăreața de muzică populară trăiește o poveste de dragoste cu un om de afaceri, iar între cei doi există o diferență de vârstă de 22 de ani. Deși artista a fost criticată pentru deciziile pe care le-a luat pe plan sentimental, aceasta a susținut că este unica responsabilă pentru modul în care alege să-și trăiască viața. Recent, Marcela Fota a declarat că și-ar dori să devină mamă pentru a doua oară. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

La doi ani de la decesul soțului ei, Marcela Fota și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat mai tânăr cu 22 de ani decât ea. Se pare că tânărul se ocupă de afacerea familiei sale și activează în domeniul construcțiilor. Artista și-a asumat noua relație și a susținut că nu vede și nu aude comentariile care se fac pe seama acestui subiect. După cinci luni de relație, artista susține că și-ar dori să-i ofere băiatului ei o „surioară'. Cântăreața de muzică populară are un fiu din căsnicia cu Minel Păpăroiu, care s-a stins din viață din cauza unui infarct, în urmă cu doi ani.

fot9fot9

Marcela Fota vrea să devină mamă din nou, după cinci luni de relație cu iubitul ei. După oficializarea relației, artista a susținut că este fericită și că va lua întotdeauna decizii care să nu-l afecteze pe fiul ei. „Indiferent de ce aș face eu în această viață, nu las să îl afecteze pe el sub nicio formă', a mărturisit aceasta, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu au scăpat de bărbatul care le-a hărțuit. A fost arestat

Citește și: Marcela Fota a fost criticată dur de o colegă de breaslă, după ce s-a cuplat cu un tânăr de 23 de ani: „Ce drame făcea”

Citește și: Andreea Popescu credea că va avea o fetiță, dar va naște un băiețel:„Pregătisem ideea de cameră a surorilor, hăinuțele…'

Citește și: Iulia Albu a criticat-o dur pe Brigitte Pastramă:„Perioada ei de glorie a fost cât timp a fost căsătorită cu Ilie Năstase. După…'

Marcela Fota vrea să devină mamă din nou, după cinci luni de relație cu iubitul ei

Recent, interpreta de muzică populară a susținut că este pregătită să devină mamă pentru a doua oară. Aceasta și-ar dori să-i ofere fiului ei o surioară, însă știe că David nu ar primi cu brațele deschise o astfel de veste.

Marcela Fota și Alex formează un cuplu de aproximativ cinci luni. Se pare că iubitul artistei provine dintr-o familie de afaceriști din Craiova, el fiind cel care se manageriază compania.

„O surioara? De ce nu, dacă Dumnezeu vrea, oricând! David nu cred ca ar vrea, dar eu știu ce înseamnă să ai frați!', a marturisit Marcela pentru Star Popular.

„Sunt într-o relație'

În urmă cu ceva timp, Marcela Fota a confirmat relația cu iubitul mai tânăr. Aceasta a recunoscut că a fost judecată pentru alegerile sale, chiar dacă „faptele' ei nu au afectat pe nimeni.

„Viața are cursul ei, pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață și atunci am înțeles că alergătura asta doar pentru a te realiza financiar nu înseamnă totul și sănătatea mea mintală este foarte importantă, pentru ca eu să îi ofer copilului aceeași creștere. Sunt într-o relație. Cel mai important lucru pentru mine suntem eu și băiatul meu', a spus Marcela Fota la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton