Marcel Toader a lăsat datorii de 145.000 de euro. Ce se întâmplă cu apartamentul în care a locuit

.

Marcel Toader a lăsat în urmă datorii uriașe, de peste 145.000 de euro, cumulând taxe și impozite neplătite, dar și datorii la Asociația de proprietari, reprezentând restanțe la plata întreținerii pe o lungă perioadă, plus penalizările de rigoare. Marcel Toader a fost înmormântat astăzi, după ce, pe 3 august, a făcut infarct în timp ce se afla la masă alături de niște prieteni.

Marcel Toader a lăsat însă în urmă datorii impresionante: 135.000 de euro la Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale și aproape 10.000 euro la întreținere. Apartamentul său din Brezoianu va fi vândut la licitație pentru recuperarea banilor, scrie Click!.


Magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 au dispus, încă din 2017, executarea silită a locuinţei lui Marcel Toader, aflată pe strada Ion Brezoianu din Capitală. Însă Marcel Toader nu s-a clintit, deşi avea la dispoziţie 30 de zile să părăsească imobilul pierdut în instanţă, dar a fost lăsat să mai locuiască acolo o vreme, până urma să se scoată la vânzare apartamentul.

În curând, apartamentul lui Marcel Toader urmează să fie scos la licitație la prețul de pornire de 139.000 de euro, dintre care 135.000 de euro merg la Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale, iar restul pentru acoperirea datoriilor la întreținere.


 

Diana Bișinicu a fost la un pas de leșin la înmormântare

Se pare că singura care a suferit cu adevărat după moartea lui Marcel Toader este Diana Bișinicu, cea pe care bărbatul a cununat-o, în urmă cu șase ani. La înmormântare, solista a fost la un pas de leșin, iar rudele au fost nevoite să o stropească cu apă, pentru a-și reveni. Înainte de asta, Diana nu s-a sfiit să facă o serie de declarații tăioase: ‘Am o durere mare în suflet, o durere foarte mare pentru că nașul meu nu a fost ceea ce pare sau ceea ce ați văzut la televizor. Marcel Toader a fost un om care a ajutat pe foarte multă lume, începând de la persoane necunoscute până la cele cunoscute. A avut o piscină foarte cunoscută în București și veri la rând veneau ‘n’ persoane care intrau gratis și care făceau petreceri acolo fără să plătească nimic. Unde sunt aceste persoane astăzi, unde sunt? Când le era bine, se distrau împreună, iar astăzi, pe ultimul drum… unde sunt toate aceste persoane pe care le-a ajutat nașul meu?’, a declarat Diana Bișinicu pentru WOWbiz.ro.