Marcel Pavel, dezvăluiri surprinzătoare după 30 de ani de căsnicie: „Nu am avut niciodată hopuri sau sincope”

.

Marcel Pavel, dezvăluiri surprinzătoare după 30 de ani de căsnicie. Marcel Pavel și soția sa, Violeta, sărbătoresc „nunta de perlă'. Cei doi soți s-au cunoscut în 1992 și s-au căsătorit patru ani mai târziu. Aceștia au trei copii, respectiv doi băieți și o fată. Soția artistului este orginară din Rusia și a fost balerină la Teatrul Bolșoi din Moscova. Iată ce spune Marcel Pavel după trei decenii de căsnicie cu Violeta Şmîşleaeva!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Cântărețul și partenera sa de viață s-au cunoscut în România. Cei doi au recunoscut că nu a fost dragoste la prima vedere, însă au reușit să construiască împreună o relație frumoasă și consolidată. După prima lor întâlnire, Violeta s-a întors în Rusia, însă artistul nu a putut să o uite și a convins-o să se mute în România. Aceasta a mărturisit că nu regretă nicio clipă alegerea făcută și că nu și-ar putea imagina viața altfel. Cântărețul a mărturisit secretul relației de durată: dragostea de familie și încrederea reciprocă. După zeci de ani împreună, cântărețul a făcut declarații despre căsnicia sa și despre planurile de concediu.


Invitat în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars, Marcel Pavel a făcut dezvăluiri surprinzătoare după 30 de ani de căsnicie. Iată ce a declarat cunoscutul cântăreț!

Citește și: Marcel Pavel, decizie radicală după ce fiica sa a debutat pe scena Operei Române:'Copiii devin vedete prematur și apare depresia'

Citește și: La ce eveniment important a cântat Marcel Pavel, în Franța:'A fost unul din producătorii muzicali ai Larei Fabian…'


Citește și: Gabriela Cristea, șocată de prețurile dintr-un parc de distracții. Cât a cheltuit în doar câteva minute:'Mi se pare îngrozitor'

Citește și: Iulia Vântur a împlinit 42 de ani. Cum și cu cine și-a sărbătorit ziua de naștere:„Fericirea este pe cale să vină în viața ta’

Marcel Pavel, dezvăluiri surprinzătoare după 30 de ani de căsnicie


Marcel Pavel a susținut că nu și-a propus să sărbătorească cei treizeci de ani de căsnicie, însă va pleca împreună cu soția și cu fetița lor la o pensiune din Comornic. Aceasta a recunoscut că evită deplasările în străinătate pentru a o proteja pe cea mică.

„Nu ne-am gândit să punctăm într-un fel, dar bine că ne-ai adus tu aminte. Oricum, vom pleca în concediu. Am evitat să plecăm în străinătate, adică peste graniță, pentru că mi-a fost teamă cu transportul ăsta aerian, probleme, întârzieri, să nu stea copilul pe acolo.


Așadar, vom merge la Comornic, la o pensiune, să ne simțim bine acolo vreo 10 zile, apoi mergem la Câmpulung Muscel, la locul copilăriei mele‘, a declarat cântărețul la „Xtra Night Show’, conform Spynews.

„Nu am avut niciodată hopuri sau sincope’

Artistul a susținut că, în cei treizeci de ani de căsnicie, nu au existat niciodată „hopuri sau sincope’. Chiar dacă s-au mai ivit conflicte minore, cei doi soți au reușit să le gestioneze și să meargă mai departe. Totodatăm Marcel Pavel a recunoscut că nu îi place să se gândească la ideea că îmbătrânește.


„Soției mele nu-i plac perlele, spune că perlele o îmbătrânesc, că sunt pentru femei în vârstă. Eventual să-mi facă soția cadou un colier de perle. Eu nu mă gândesc că au trecut anii repede pentru că ar deveni frustrant să mă gândesc că îmbătrânesc.

Din punct de vedere al căsniciei noastre, nu am avut niciodată hopuri sau sincope, doar mici conflicte verbale ce am mai avut’, a adăugat el, potrivit sursei citate.


Marcel Pavel a dezvăluit secretul unei căsnicii fericite

Cântărețul a susținut că relația cu soția sa se bazează pe înțelegere și încredere. În 2013, acesta a devenit tată pentru a treia oară și a botezat-o pe cea mică Iuvenalia, dupa tatal Violetei. Cei doi soți mai au doi băieți, Sasha și Richard.

„Fericirea noastră sunt copii și fetița noastră, care a apărut acum 9 ani. Este o minune, o bucurie imensă să-ți vezi copii alături de tine. Pentru mine cel mai important lucru este să ai înțelegere și încredere. Căsnicia se bazează pe aceste lucruri’, a încheiat artistul.

Sursa foto: Facebook & Arhiva Viva!