Marc Anthony îi va plăti fostei soții 10.000$ pe lună

.

Marc Anthony îi va plăti 10.000 $ pe lună în următorii trei ani fostei soții, Shannon de Lima, aceasta fiind parte din suma de partaj a divorțului. 


Fostul cuplu a început procedurile legale pentru a pune capăt căsătoriei ce a durat doi ani, în luna decembrie a anului trecut. Divorțul s-a pronunțat abia luna aceasta deși era programat pentru luna ianuarie, deoarece avocații ambelor părți nu au fost prezenți la ședința de judecată din Miami.

Se pare că nici unul din cei doi nu au fost prezenți la pronunțarea divorțului însă se zvonește că Marc Anthony a vorbit la telefon în acea zi cu judecătoarea care le-a semnat divorțul.


Potrivit  spectacolului de divertisment El Gordo y La Flaca, Marc a fost de acord să plătească o pensie alimentară fotomodelului Shannon de 360.000 $ (£ 289,747). Suma nu va mai ajunge în contul fotomodelului din Venezuela cu excepția cazului în care aceasta va recăsătorii înainte de expirarea termenului de trei ani.

Conform acrodului, Marc Anthony îi va plăti 10.000 $ pe lună în următorii trei ani fostei soții.

Marc a mai fost căsatorit cu Jennifer Lopez. Alături de ea cântărețul are gemeni în vârstă de opt ani: Max și Emme. Marc De asemenea, Marc este tatăl actriței Ariana în vârstă de 22 de ani, în urma relației sale cu Debbie Rosado.


 

 

 

Bianca Ion

Foto: Hepta

 

 

 

 

Citește și:

 

 

Marc Anthony și modelul Mariana Downing, un nou cuplu?