Mara Bănică participă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ce alți concurenți mai apar în show-ul de la PRO TV

.

Mara Bănică va participa la noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. După o pauză de 7 ani, reality show-ul difuzat la Pro TV revine, din toamnă, pe micile ecrane. Filmările au loc în Republica Dominicană și se anunță schimbări majore în ceea ce privește formatul emisiunii. Gazdele show-ului sunt Cabral Ibacka și Adela Popescu. Mara Bănică va participa.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Sezonul al doilea a pregătit numeroase surprize. Producătorii au anunțat că noul format va aduce schimbări atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatori. Vedetele nu vor avea acces la telefon sau la internet și vor fi nevoiți să se descurce în condițiile vitrege ale junglei. Primul sezon al emisiunii le-a testat capacitatea de supraviețuire a vedetelor din România. Câștigătorul sezonului 1, desemnat „Regele junglei, a devenit Cătălin Moroșanu, fost boxer și kickboxer român.


Acum, s-a aflat că Mara Bănică va participa la noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’. Iată cine mai face parte din lista concurenților!

Citește și: Cum arată Mara Bănică, la câteva luni de când a devenit mamă pentru a doua oară:„Am bifat și prima vacanță în formulă de patru’

Citește și: Ce intervenție și-a făcut Mara Bănică la nivelul feței.Cum arată acum


Citește și: Cristina Șișcanu îi plânge de milă soției lui Buhnici:'Practic, el este cu ea doar pentru că are acel corp de „minoră’, o altă prostie pe care a emis-o'

Citește și: Ce pensie alimentară uriașă va plăti Reghe pentru fiul Bebeto, din salariul de 40.000 de euro. Anamaria Prodan:„Are să îmi dea…’

Mara Bănică va participa la noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!’

Cunoscuta jurnalistă a semnat cu Pro TV și a acceptat fără ezitare propunerea de a lua parte la aventura din Republica Dominicană. În luna februarie, aceasta a devenit mamă pentru a doua oară și a adus pe lume o fetiță sănătoasă, potrivit fanatik.ro.


Pe perioada sarcinii, aceasta a ales să se retragă din televiziune și a redus aparițiile publice, fiindu-i teamă că se va infecta cu Covid-19. Acum, se pare că jurnalista se întoarce pe micile ecrane și va face parte din cel mai așteptat proiect al momentului.

Se pare că Mara Bănică a negociat fiecare punct al contractului cu cei de la Pro TV. Aceasta a început mobilizarea pentru plecarea în insula din America de Nord și s-a asigurat că fiica sa va fi lăsată pe mâini bune.

Cine mai face parte din lista concurenților


Se pare că pe lista concurenților apare și numele lui Giani Kiriță. Acesta ar primi cel mai mare onorariu din acest sezon. Fostul fotbalist dinamovist a participat la mai multe show-uri TV, între care se numără și Exatlon.

Filmările au avut loc tot în Republica Dominicană. În cel de-al doilea sezon, sportivul a participat în calitate de antrenor și i-a coordonat pe noii „Faimoși’.

Săptămâna viitoare, încep, oficial, filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de aici’, atunci când concurenții și prezentatorii vor ajunge în țara latino-americană.


Cabral și Andreea Ibacka sunt gazdele noului sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici’

Adela Popescu și Cabral prezintă noul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici! din Republica Dominicană. Atât soția lui Radu Vâlcan, cât și soțul Andreei Ibacka, sunt nerăbdători în ceea ce privește întâlnirea cu telespectatorii în acest proiect.


Experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici nu este doar pentru cei care intră în concurs, ci și pentru mine. Mă bucur că pot face asta cu Cabral, alături de care am prezentat prima emisiune LIVE din viața mea, în urmă cu… nici nu mai contează câți ani. Îi admir pe cei care vor intra în acest reality show pentru curajul de a-și depăși propria condiție’, a susținut Adela Popescu.

Sursa foto: Facebook, Instagram & Captură video