Mara Bănică, scandal cu ceilalți colegi de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: „Extraordinar de ipocrită. Vorbește parazitul din ea”

 Miniosu Alexandra
.

Se pare că Mara Bănică se află într-un scandal cu ceilalți colegi de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Intenționată sau nu, atitudinea ei a stârnit un val de reacții în rândul participanților emisiunii, dar și multe controverse. Unii dintre ei o acuză pe jurnalistă de falsitate și nu ezită să-și exprime părerea în fața camerelor de filmat. Iată ce afirmații au făcut Răzvan Botezatu și Bia Khalifa la adresa ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Mara Bănică se pare că află într-un soi de scandal cu ceilalți colegi de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Unii dintre participanți consideră că jurnalista este falsă. Aceștia susțin că jurnalista ar afișa o atitudine umilă doar din motiv că e în postura de lider și că nu ar vrea să-și atragă antipatii în competiție.

mara-banica-1-2mara-banica-1-2

Nici bine nu a început noul sezon Sunt celebru, scoate-mă de aici!, că au apărut deja primele tensiuni în rândul concurenților. Se pare că Mara Bănică a ajuns ținta criticilor în competiție, după ce unii dintre colegii ei au numit-o, fără reținere, ca fiind falsă.

Citește și: Adela Popescu și Mara Bănică, replici acide la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:„Tu faci ce vrei'

Citește și: Elena Merișoreanu, sfaturi prețioase pentru concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:”Totul vine de la creier. Trebuie să…”

Citește și: Anisia Gafton și Mara Bănică, clipe de groază la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Au stat închise cu tarantule, șobolani și șerpi:„Băi, dar ăsta vine în gura mea?!'

Citește și: Ce mănâncă, de fapt, concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!Dezvăluiri din culisele emisiunii

Mara Bănică, scandal cu ceilalți colegi de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

După rezultatele bune din prima ediție de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, timp de o săptămână, Mara Bănică e liderul uneia dintre cele două echipe. În această postură, ea are de îndeplinit mai multe responsabilități, în ceea ce-i privește pe colegii ei. Trebuie să stabilească diferite lucruri, cum ar fi sarcinile pe care le are fiecare de îndeplinit. De asemenea, poate stabili și ce persoană este nominalizată către eliminare.

Deși unii telespectatori consideră că Mara Bănică încearcă să păstreze o atitudine corectă față de colegii ei, se pare că unii concurenți au altă părere. Spre exemplu, Răzvan Botezatu, care a fost primul trimis la jocurile pentru eliminare, crede că a fost, de fapt, ținta unei strategii. De asemenea, o acuză pe jurnalistă că nu ar fi o persoană asumată.

„Mara știe de ce a venit aici. Se vede că vrea să rămână cât mai mult în competiție, se vede că nu vrea să iasă printre primii. Se vede că se pune bine cu toată lumea', a spus Răzvan Botezatu, la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, scrie fanatik.ro.

Cum a numit-o Ruxi Opulenta pe Mara Bănică

Se pare că nu doar Răzvan Botezatu împărtășește aceeași părere despre Mara Bănică. Într-o discuție pe care a avut-o în concurs cu Ruxi Opulenta, tânăra a susținut că jurnalista este „falsă rău'.

De altfel, și Lidia Buble s-a arătat dezamăgită de modul în care Mara Bănică a luat deciziile când a fost vorba despre nominalizări. Atunci, cântăreața s-a simțit dată la o parte.

Bia Khalifa, despre Mara Bănică: „Ori ea, ori parazitul din ea, cineva vorbește prost și mult'

Iar reacțiile nu se opresc aici! Nici Bia Khalifa, concurenta care a fost implicată într-un scandal cu Geani Kiriță încă din prima ediție, nu are o părere prea bună despre atitudinea Marei Bănică. Întrebată ce crede despre colega ei, blondina a spus fără ezitare tot ceea ce gândește. A numit-o pe jurnalistă „extraordinar de previzibilă, extraordinar de ipocrită și extraordinar de supărată'.

„Extraordinar de previzibilă, extraordinar de ipocrită și extraordinar de supărată. Ea e tristă, are nevoie de ajutor din orice punct de vedere. Are nevoie de ajutor profesionist, urgent.

Mara vorbește de foame sau vorbește tenia din ea, că nu mai are ce mânca. Ori ea, ori parazitul din ea, cineva vorbește prost și mult', a spus Bia Khalifa, în competiția de pe PRO TV.

Cine sunt concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant) sunt cei 12 concurenți de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, prezentată de Cabral și Adela Popescu.

Cele 12 vedete au intrat deja în aventura vieții lor. Noul sezon Sunt celebru, scoate-mă de aici! a debutat duminică, 4 septembrie 2022, la PRO TV.

Sursă foto: Instagram, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton