Mara Bănică și-a făcut a patra operație la sâni: „Nu-mi puteam ridica fetița în brațe”

.

Mara Bănică și-a făcut a patra operație la sâni. Într-un interviu televizat, jurnalista a vorbit despre faptul că a renunțat la implanturile mamare. Este a patra intervenție pe care aceasta o efectuează la nivelul sânilor, susținând că greutatea implanturilor îi provoca mari dureri de spate. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


De-a lungul timpului, Mara Bănică a trecut prin mai multe intervenții estetice. Până în prezent, aceasta a trecut printr-o rinoplastie și patru operații la nivelul sânilor. În 2007, jurnalista și-a pus implanturi mamare, fiind nemulțumită de aspectul sânilor ei. La acea vreme, aceasta a trecut printr-un accident rutier, iar corpul ei a avut de suferit modificări. Ulterior, aceasta a mai trecut prin două intervenții de augmentare mamară. Pentru că implanturile îi provocau mari dureri de spate, Mara Bănică a decis să renunțe defitiv la ele și a ajuns, din nou, pe mâna medicului estetician.


Mara Bănică și-a făcut a patra operație la sâni. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, jurnalista a dezvăluit motivele pentru care a decis să renunțe la implanturile mamare și a povestit experiențele prin care a trecut până în prezent. Pe lângă intervențiile la nivelul sânilor, aceasta a trecut și printr-o operație de rinoplastie, care a scăpat-o de problemele legate de respirație.


Citește și: Mara Bănică, fotografie de colecție cu fiica ei, Donca:’O minune’. Cum o alintă vedeta

Citește și: Mara Bănică, sfâșiată de durere după moartea tatălui ei:„Am slăbit 7 kilograme în 10 zile’. Ce semne de dincolo a primit jurnalista

Citește și: De la ce pornesc certurile dintre Iulia Albu și fiica ei, Mikaela:„Abia am scăpat de ea’

Citește și: Cine este soția lui Gheboasă de la Survivor România 2023. Faimosul și-a cerut eliminarea de dorul Luizei Maria:„Vreau să-i dăruiesc un copil’


Mara Bănică și-a făcut a patra operație la sâni

Jurnalista a vorbit deschis despre cele patru intervenții chirurgicale la nivelul bustului. În urmă cu puțin timp, Mara Bănică a decis să renunțe definitiv la implanturile mamare, susținând că se confrunta cu dureri mari de spate și că nu-și putea ridica fetița în brațe.

„În 2007 a fost prima operație. Aveam totul rupt pe stânga.. și mușchiul s-a rupt. Sânul meu stâng era jos de tot și celălalt era normal. Am făcut prima operație, după aceea am revenit. I-am ridicat a doua oară. A treia oară am zis să ii fac mai mari.


Am făcut o mare prostie acum niște ani. Sfătuiesc fetele să nu își mai pună implant. Erau atât de mari si grei că nu mai puteam de spate. Îmi pare rău că am avut silicoane prea mari. Nu am avut minte și nu am ascultat doctorul când eram tânără. Am zis că merge așa, nu a mers, a avut doctorul dreptate. Nu mai puteam ridica copilul în brațe, nu mai puteam sta de durere, durerea se ducea pe brațe, cervicala mă durea’, a povestit Mara Bănică, în emisiunea lui Cătălin Măruță.


Accidentul cumplit prin care a trecut jurnalista

În urmă cu mai bine de un deceniu, Mara Bănică a suferit un accident cuplit și a ajuns în comă. Aceasta a pierdut controlul volanului și a intrat cu autoturismul într-un stâlp. Recuperarea a fost lungă, având în vedere traumatismele suferite.

„Venisem de la războiul din Irak și primisem o mașină cadou de la fostul meu director. Am condus-o o lună și m-am înfipt în stâlp din cauza unor gropi, la 50 de metri de casă. Am fost în comă, toate coastele rupte pe stânga, fractură de sold, splina scoasă..a fost ceva rau. Am simțit moartea’, a povestit Mara Bănică.


Mara Bănică, despre pierderea tatălui ei

În cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Mara Bănică a vorbit despre pierderea tatălui ei. Evenimentul tragic a avut loc în luna noiembrie, iar bărbatul s-a stins din viață la vârsta de 71 de ani.


„A răcit. M-am dus, i-am dus medicamente. Era răcit, spunea că l-a tras curentul. A scos câinele, totul normal. Într-o zi m-a sunat mama și mi-a zis că nu s-a mai putut îmbrăca, că a chemat ambulanța. Am mers acolo repde, erau două ambulanțe la el. Respira doar 25% și a ajuns direct la Floreasca. I-au făcut testul covid, iar la 24 de ore, când a ieșit testul și a aflat că e negativ a ajuns intubat la ATI.

Cele mai triste momente au fost la slujba de înmormântare și când a venit băiatul meu. Dima a fost crescut de tata. 8 ani l-a dus dimineață de dimineață la școală. Copilul meu e sensibil și și-a adorat bunicii. A suferit foarte mult. E greu să vezi un copil cum se zguduie de plâns’, a povestit jurnalista.

Sursa foto: Facebook