Mama lui Mihai Mitoșeru, operată de urgență! ”Vă rugăm să donați sânge”

.

Oana Roman a făcut un apel disperat pentru mama lui Mihai Mitoșeru, care urmează să fie operată de urgență și are nevoie de sânge. În urmă cu câteva luni, Camelia Mitoșeru a mai ajuns urgent la spital, după ce i se umflaseră îngrozitor picioarele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mama lui Mihai Mitoșeru trece prin clipe grele și urmează a fi supusă unei intervenții chirurgicale de urgență, iar Oana Roman a anunțat că are nevoie de sânge.


‘Am o mare rugăminte la voi! Prietenul meu, Mihai Mitoșeru o operează pe mama lui, o operație complicată și grea! În România e lipsă de sânge acută! Vă rugăm să donați sânge pentru a o ajuta pe mama lui. Când donați, specificați pentru Camelia Mitoșeru! Trebuie operată azi, dar nu este sânge grupa A2’, a spus Oana Roman pe Instagram.


Oana Roman nu a dezvăluit motivul pentru care Camelia Mitoșeru este în spital, de data asta, însă în vara lui 2020, actrița a avut mari probleme la picioare.

Nu fac bine deloc! Mi s-a umflat un picior și m-am speriat și m-am dus la clinica aia unde s-a operat Mihai și nu e de operat la mine, dar mi-au dat un tratament. Am avut noroc. Da, tot așa, ca lui Mihai, numai că la mine nu sunt pe afară, sunt pe dinauntru. De aia m-am și dus că am văzut că mi s-au umflat amândouă picioarele! Am 4 zile de tratament, în mod sigur nu e grav!’, declara Camelia Mitoșeru la Antena Stars, în urmă cu câteva luni.


Citește și:

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit, după 9 ani de relație: „Ajunsesem să nu mai funcționăm'

Cum a cerut-o Cabral de nevastă pe Andreea Ibacka. Scena este din Romeo și Julieta, varianta bucureșteană!

Ce se întamplă cu emisiunea La Măruță după ce prezentatorul TV și familia lui au fost diagnosticați cu COVID-19. PRO TV a făcut anunțul


În toamnă, Camelia Mitoșeru declara că este foarte afectată de divorțul dintre fiul ei, Mihai și Noemi. Actrița mărturisea că nu se bagă în relația lor și decizia le aparține, însă ea a suferit și suferă foarte mult că s-au despărțit.


Mihai Mitoșeru a fost la un pas de moarte

În urmă cu câteva luni, Mihai Mitoșeru s-a prezentat pentru un simplu control la spital, însă a ajuns direct pe masa de operație, întrucât s-ar fi supus la niște riscuri mai mari decât și-ar fi închipuit.

Varicele i-au ridicat probleme serioase, iar când s-a prezentat la control, medicii i-ar fi spus că a fost la un pas de moarte. Drept urmare, s-a luat decizia de a-l opera de urgență.