Mama lui Mihai Mitoșeru, de urgență la spital, din nou. La 6 zile de la operație, a chemat Salvarea

 Dumba Gabriela
.

Mama lui Mihai Mitoșeru a ajuns din nou, de urgență, la spital, la șase zile de când medicii care au operat-o spuneau că o consideră un caz vindecat. Camelia Mitoșeru a fost diagnosticată cu tumoră beningă-meningiom și a trecut printr-o intervenție chirurgicală delicată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Camelia Mitoșeru a fost internată din nou, astăzi, după ce Mihai a chemat ambulanța acasă. Mama lui fusese externată în urmă cu șase zile, după o operație grea, în urma căreia medicii au asigurat-o că nu are interdicții și poate merge acasă.

0mitor83984-1024×538-10mitor83984-1024×538-1

Potrivit Antena Stars, starea de sănătate a Cameliei Mitoșeru nu este deloc una bună, mai ales că în ultimele zile nu a mai putut să mănânce, motivul fiind tratamentele extrem de puternice pe care le ia.

Mai mult, mama lui Mihai Mitoșeru are un regimul alimentar strict pe care trebuie să-l țină, nu are voie să mănânce absolut deloc sare și medicii chemați de urgență au găsit-o desihdratată, aproape leșinată.

În momentul de față, Camelia Mitoșeru se simte puțin mai bine față de cum a ajuns la spital și își dorește să-l aibă în preajma sa doar pe Mihai. Din păcate, actrița se confruntă și cu imposibilitatea de a vorbi în aceste momente, citează Spynews.ro.

Citește și: Cum se înțelege Mihai Mitoșeru cu Noemi, după zvonurile că s-au împăcat: „E greu să fii singur. După o iubire așa mare…'

Citește și: Mama lui Mihai Mitoșeru a dezvăluit motivul pentru care Noemi și fiul ei s-au despărțit: „Au fost împreună la restaurant, dar…'

Citește și: Matilda Pascal Cojocărița are grave probleme financiare. A rămas și fără concerte, și fără afacere: „Eu cu ce mă întrețin?’

Ce spunea profesorul Vlad Ciurea acum 6 zile despre situației Cameliei Mitoșeru

'Și-a revenit. Se alimentează, se deplasează singură. Nu are niciun deficit de mișcare. Din punct de vedere neurologic și al stării fizice este foarte bine. A plecat cu Mihai de mânuță, pe picioarele ei, acasă. Considerăm vindecat cazul chirurgical.

Suntem în legătură, există un tratament acordat. Este oficial și ținem legătura în continuare cu doamna mia departe, orice solicitare va fi oricând binevenită și vom răspunde. Nu are nicio interdicție. se recomandă să stea cât mai mult la pat', a declarat profesorul Vlad Ciurea la Antena Stars, în urmă cu câteva zile, după operația Cameliei Mitoșeru.

'Poate să coboare în câteva zile din locuință, să iasă la aer, dar nu mai mult. Familia a devenit extrem de cooperantă. Acum a început partea de recuperare și se va merge foarte bine. S-a internat în februarie, din cauza unei afecțiuni cranio-cerebrale, care apar în special la doamnele în vârstă.

O dată cu scăderea estrogenii apar asemenea tumori de genul. Fenomenele sunt minime la început: tulburări de echilibru, de concentrare. Și a oscilat de la un diagnostic la altul, așa că s-a hotărât intervenția chirurgicală. A durat mult vreo 9 ore și ceva.', a mai adăugat medicul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton