Mama lui Culiță Sterp, adevărul dureros despre tatăl celor 4 copii ai săi: "Ne-a părăsit acum opt ani. Stă cu o femeie. Eu încă îl mai aștept"

.

Mama fraților Sterp, Culiță și Iancu, adevărul dureros despre tatăl copiilor ei. Mama Geta a avut o viață foarte grea pentru că a crescut singură patru copii. Tatăl copiilor i-a părăsit acum nouă ani și nu a mai dat nici un semn de viață până de curând când a fost prezent la botezul băiețelului lui Culiță Sterp. Mama lui Culiță Sterp a făcut, cu această ocazie, dezvăluiri dureroase legate de viața pe care a avut-o cu tatăl celor patru copii ai săi.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


„Mama Geta’, așa cum i-a rămas numele mamei lui Culiță Sterp, a fost nevoită să își crească de una singură copiii, după ce a fost părăsită de fostul ei partener. Deși aveau patru copii și o situație financiară precară, pe bărbat nu l-a interesat deloc acest lucru și a plecat în lume. Astfel, mama Geta a rămas singură cu patru copii pe care i-a crescut cu mare greutate.

Tatăl lui Culiță Sterp și-a făcut apariția după nouă ani


Mama fraților Sterp a făcut dezvăluiri dureroase despre tatăl copiilor ei, după ce bărbatul a fost prezent la un eveniment important din familie.

Recent, Culiță și-a botezat băiețelul pe care îl are alături de Daniela Iliescu, Milan, iar de data aceasta tatăl cântărețului a fost nelipsit de la ceremonia de creștinare a nepoțelului său.

Mama fraților Sterp și-a crescut singură cei patru copii

Mama lui Culiță, o femeie simplă, a vorbit recent despre greutățile prin care a trecut de-a lungul vieții sale, atingând și subiectul separării de fostul ei soț.


Doamna Geta a fost nevoită să îi crească singură pe cei patru copii ai săi, după ce a fost părăsită de partenerul ei, care și-a refăcut viața alături de o altă femeie.

În cadrul emisiunii „Online Story’, doamna Geta a dezvăluit că nu a avut o viață tocmai ușoară. Femeia a dezvăluit că fostul ei partener are în prezent în viața lui pe altcineva, însă acea persoană nu l-a însoțit la eveniment.


Tatăl biologic stă și el cu o femeie de-o seamă cu el. N-a avut curajul să o aducă la botez, dar putea să o aducă, că eu nu mă supăr, nu sunt supărăcioasă. 

Trebuia să fie de la început prezent și să nu plece deloc. El e mai supărăcios, ce să-i faci. Bine că nu sunt eu, că dacă eram amândoi..‘, a declarat mama fraților Sterp în cadrul emisiunii „Online Story’.  

Citește și: De ce a devenit casa lui Culiță Sterp atracție turistică. Mama Geta

Citește și: Mama Geta, dezvăluri dureroase despre tatăl lui Culiță Sterp


Citește și: Ce afacere secretă are Culiță Sterp

Frații Sterp, părăsiți de tată chiar de Moș Nicolae

Anul trecut, mama lui Culiță Sterp dezvăluia că tatăl copiilor ei a plecat în lume în 2013 și n-a mai dat nici un semn de viață, lăsând-o singură cu patru copii.

La începutul lui decembrie 2013, chiar de Sfântul Nicolae, soţul ne-a părăsit.

O mai făcuse şi până atunci, dar acum lipseşte de aproape opt ani. Mai vorbeşte la telefon, de obicei, cu mezinul, cu Iancu, dar pare că nu-l interesează mai nimic. I s-au născut acum nepoţii.


Degeaba, nu a dat vreun semn de viaţă. Anul trecut, ca şi anul acesta, au fost băieţii la emisiunea aceea, Survivor, nici nu l-a interesat!, dezvăluia „mama Geta’ anul trecut, pentru impact.ro.

Deşi e supărată pe soţul ei, „mama Geta spunea atunci că are puterea să spună că-şi va reprimi cândva soţul acasă.

„Poate o să râdeţi de mine, dar eu ştiu că, în adâncul sufletului meu, tot pe mine mă iubeşte. Încă îl mai aştept, fiindcă e tatăl copiilor mei. Şi nu a fost un tată rău. Nu a fumat, nu a băut, dar are pasiunea femeilor. Iar asta pare uneori să fie o boală mai grea decât beţia sau nebunia, mai ales dacă te loveşte la vârsta a doua, cum se spune‘, mai spunea atunci mama fraţilor Sterp.


Geta, mama lui Culiță Sterp, dezvăluiri despre tatăl copiilor ei

Geta Sterp, sora mai mică a lui Culiță, își iubește foarte mult mama și a vrut, pe vlogul ei, să le arate tututor cât de puternică este, de fapt, mama Geta.


„Mi-a promis domnul soț, cel care a dezertat…ne-am înțeles că mergem la o nuntă, aici, în sat, la niște vecini. Aveam o soră în Spania, Felicia, care mi-a trimis 50 de euro, nu apăruseră euro atunci la noi, nici nu știu cum era. Mi-am luat un costum, că nu mă scăldam eu în bani.

Aveam un costum…și acum îl visez. Negru, garnisit cu roșu așa la buzunare și un șliț lung așa, crăpătură la spate, frumos. Aveam kilograme, cam 63, eu am fost slăbuță, până mai acum încoace m-am îngrășat.


Și frate, mă îmbrac eu cu costumul ăla și aveam și o pereche de pantofi cu toc cu o fundiță roșie la spate. Arătam ca din revistă. Îi arăt la soțul, cât îmi stătea de fain‘, spunea mama Geta, mama lui Culiță, acum ceva timp.