Mama lui Cristiano Ronaldo, dezvăluiri șocante despre viața celui mai bun fotbalist din lume: "Am alergat până la epuizare, am vrut să-l avortez!"

 Dumba Gabriela
.

Mama lui Cristiano Ronaldo a făcut o serie de afirmații șocante despre viața celui mai bun fotbalist din lume, încă din perioada când acesta se afla în pântecul ei. Femeia a recunoscut că a făcut tot posibilul să-l avorteze pe Ronaldo, însă fotbalistul și-a dorit atât de mult să vină pe lume că a rezistat tuturor tentativelor mamei lui de a-l ucide.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mama lui Cristiano Ronaldo recunoaște că a încercat să-și ucidă băbește copilul din pântece, după ce medicul ei a refuzat să o ajute. „Puiul ăsta vă va aduce multă bucurie!' i-a spus medicul care a gonit-o din cabinetul său. Maria Dolores dos Santos Aveiro susține că a băut bere neagră, apă fiartă și a alergat până la epuizare pentru a pierde sarcina.

Cătălin Oprișan relatează într-un editorial pentru Sport1X2 care este povestea vieții lui Cristiano Ronaldo.

Maria Dolores dos Santos Aveiro, mama lui Cristiano Ronaldo, nu a avut o viață ușoară, așa că avea de gând să renunțe la sarcină din cauza faptului că nu avea cum sa-și crească copilul. Totuși, doctorul ei nu a ajutat-o în demersul ei.

„Femeie, nu te pot lăsa să faci nebunia asta! Știu că-ți este greu, nu vreau să spun că unde cresc trei, cresc și patru. N-am voie, dar, dacă insiști, îți arăt un caiet de-al meu, unde am trecute zeci de paciente ce nu pot rămâne însărcinate! Unele se chinuie chiar de 10 ani. Tu ai șansa asta și îți bați joc de ea?', i-a spus medicul.

Citeste si: Mama lui Cristiano Ronaldo a suferit un atac cerebral

cristiano-ronaldo-transfer-juventus-andrea-agnelli-anunt-champions-leaguecristiano-ronaldo-transfer-juventus-andrea-agnelli-anunt-champions-league

„Ăsta sigur se face fotbalist'

Femeia însă, nu s-a lăsat și a apelat la leacuri băbești pentru a întrerupe sarcina. „Bei multă bere neagră, opărită. Chiar dacă-ți arde gâtlejul, tu torni și-l îneci, acolo, înlăuntru', au sfătuit-o mătușile atotștiuitoare. „Seacă tot Atlanticul cu băutura miraculoasă', dar nu se petrece nimic. Sarcina avansează. „Te duci și alergi până crăpi. Sigur îl omori!', i-au mai spus ele. Totuși, nimic nu a funcționat.

„Medicul cel puriu o asistă la naștere. E 5 februarie 1985, când, văzând picioarele nou-născutului, îi zice femeii: Ăsta sigur se face fotbalist. O să vă aducă bucurii, vei vedea', a scris Cătălin Oprișan, despre momentul nașterii celui mai strălucit fotbalist al planetei. Destinul a vrut însă ca Ronaldo să se nască și să devină unul dintre cei mai talentați oameni din fotbal.

Citește și: Casa de 7 milioane de euro a lui Cristiano Ronaldo a fost prădată de hoți. Ce obiecte i-au fost furate

Cristiano Ronaldo este primul fotbalist miliardar din istorie

Starul portughez Cristiano Ronaldo, atacantul echipei Juventus Torino, a devenit primul fotbalist din istorie care a reuşit să strângă un miliard de dolari pe parcursul carierei sale de jucător.

Ronaldo, în vârstă de 35 ani, a câştigat anul trecut suma brută de 105 milioane de dolari în perioada 1 iunie 2019 – 1 iunie 2020, fiind al treilea sportiv din istorie care ajunge miliardar înainte de retragerea din activitate.

Portughezul este însă primul care reuşeşte să atingă această barieră într-un sport de echipă, după ce a adunat 650 milioane de dolari din salarii, pe parcursul celor 17 ani ca profesionist, şi este de aşteptat să ajungă la 765 milioane dolari din salarii, graţie actualul său contract cu Juventus, care se încheie în 2022, subliniază Forbes. Restul banilor adunaţi de Ronaldo provin din contracte publicitare şi alte activităţi.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton