Mama lui Ciprian Marica, prima reacție după ce fiul ei a fost filmat alături de o femeie căsătorită, la hotel: "Sunt valori care susțin o familie"

.

Fotbalistul Ciprian Marica se află în mijlocul unui scandal, după ce a apărut o filmare în care apare alături de altă femeie căsătorită, în camera de hotel. Mama sa intervine și vorbește tocmai despre valorile care susțin o familie.


În mijlocul controversei generată odată cu apariția filmării în care Ciprian Marica apare cu soția unui prieten pe holul unui hotel, iubita lui, Ioana Marcu a postat o fotografie în care apare alături de fotbalist, semn că relația lor va continua.

Citește și: Cine este Ioana Marcu, iubita lui Ciprian Marica.Au împreună doi copii, dar nu s-au căsătorit niciodată

Printre multitudinea de comentarii apărute după publicarea fotografiei, s-a numărat și cel al mamei celebrului fostbalist. Sorina Marica a transmis un mesaj prin care a amintit de valorile care susțin o familie fericită, subliniind prin aceste gânduri importanța familiei nu doar în societate, cât și în viața unui om. În egală măsură, ea a avut grijă sp îi transmită si Ioanei, cu căldură, dragostea sa.


Citește și: Ironia sorții! Iubita lui Ciprian Marica s-a pozat alături de femeia cu care a fost surprins fotbalistul.Fotografia e făcută în holul aceluiași hotel unde a avut loc filmarea compromițătoare

„Iubirea, grija, sprijinul, bunatatea, rabdarea si intelegerea sunt valorile care sustin o familie fericita si sanatoasa! Va iubesc!!!', a scris mama lui Ciprian Marica, în dreptul imaginii cu cei doi.

Ioana și Ciprian sunt împreună de patru ani, însă nu s-au căsătorit. Fotbalistul a declarat în trecut că nu s-au gândit niciodată la căsătorie, asta pentru că niciunul dintre ei nu consideră că o hârtie ar schimba lucrurile între ei. 


Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Ce s-a întâmplat cu relația de cuplu a lui Ciprian Marica după ce s-a viralizat filmarea cu el, alături de altă femeie căsătorită, în camera de hotel.Fotografia postată de Ioana Marcu, mama copiilor lui, spune tot!