Mama Geta vrea ca Iancu Sterp să fie împreună cu Bianca Comănici: „Îmi doresc să am așa o noră”

 Mirea Roxana
.

Bianca Comănici și Iancu Sterp s-au cunoscut în emisiunea Putearea Dragostei. Între cei doi ar fi existat o atracție, însă nu s-a întâmplat nimic mai mult. Acum, mama Geta a mărturisit că și-ar dori o noră precum este Bianca.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

La un momentat, au existat niște zvonuri că Bianca Comănici și Iancu Sterp ar avea o legătură amoroasă, însă totul s-a destrămat rapid. Cei doi s-au cunoscut la Puterea Dragostei. Tot prin prisma show-ului matrimonial, mama lui Iancu Sterp a avut ocazia s-o urmărească pe Bianca și a dezvoltat o afinitatea pentru aceasta.

bia2-1bia2-1

Mama Geta a dezvăluit că ar vrea o noră ca Bianca Comănici, pe care și-ar dori-o pentru Iancu Sterp.

„Eu mă numesc viitoarea soacră a lui Bibi. Să vedem cum facem cu zestrea, de pe acum să ne gândim', a glumit mama Geta, învitată alături de fiica sa în platoul WOWbiz.

Mama Geta își dorește o noră ca Bianca Comănici

Bianca Comănici a fost foarte fericită să o cunoască pe mama Geta în persoană. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei chiar i-a oferit un buchet superb de flori mamei lui Iancu Strep. De asemenea, Bianca Comănici a recunoscut că mai ține legătura cu fratele lui Culiță, iar mama Geta speră ca cei doi să ajungă să formeze un cuplu.

Citește și: Ce mesaj i-a trimis mama Geta lui Culiță Sterp, la Survivor:„Să nu faci ca Iancu, să-mi faci figura!'

Citește și: Ce spune Bianca Comănici despre Mariana, femeia pe care fratele ei a sărutat-o la Puterea Dragostei:„Am rămas șocată'

Citește și: Marina Almășan a avut COVID-19:„A început cu o durere de coloană. M-am dus la Matei Balș'

Citește și: Ce probleme de sănătate are Doinița Oancea:„Am avut dureri foarte puternice…'

Chiar îmi doresc din suflet să am așa o noră. Aș vrea să o duc și acum acasă', a declarat mama Geta.

În plus, Bianca Comănici a recunoscut că i-a plăcut de Iancu Sterp pentru că este un băiat respectuos.

„Mai rar băieți așa ca Iancu. Nu scoți de la el nimic. Într-adevăr, nu jignește pe nimeni. Mie mi-a plăcut mult de el pentru că întotdeauna a știut să respecte', a mărturisit Bianca Comănici.

Culiță Sterp, certat de mama lui când a divorțat

Mama Geta a dezvăluit că divorțul lui Culiță de Carmen de la Sălciua a afectat-o foarte mult și nici până în ziua de astăzi nu știe cum s-a produs ruptura, care a dus la despărțirea de cântăreață.

„Sunt foarte mândră de el. M-am supărat pe el atunci când a avut divorțul. Am și plâns și chiar am suferit. Eu sunt foarte statornică și îmi place așa dacă ai jurat în fața lui Dumnezeu, să îl respecți pe Dumnezeu prima dată. L-am pus să își ceară iertare și în fața lui Dumnezue și în fața lui Carmen că i-a greșit.

Până la urmă a greșit și ea și nu știu cum s-a întâmplat ruptura. Eu măcar acum mă gândesc că îi dă Dumnezeu minte. A doua șansă i-a dat Dumnezeu. Trebuie să te îngrijești de ce îți dă Dumnezeu în viață, eu pe principul ăsta sunt, nu de ce îți oferă prietenii sau prietenele', a declarat mama Geta potrivit wowbiz.ro.

Sursă Foto: Instagram, captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton