Mama Geta, detalii neștiute despre divorțul dintre Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua: "Am plâns, l-am pus să..."

.

Mama Geta este foarte mândră de fiul ei, chiar dacă au fost momente când Culiță Sterp de la Survivor a dezamăgit-o enorm, unul dintre ele fiind divorțul de Carmen de la Sălciua. Mama Geta este un om cu frica lui Dumnezeu, crede în căsătorie și toată viața s-a străduit să-și țină familia unită. De aceea, a luat o decizie neașteptată când Faimosul a divorțat de Carmen.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp provine dintr-o familie numeroasă, cu încă două surori și un frate, toți crescuți cu credință în Dumnezeu și dragoste pentru familie. Pentru Faimosul de la Survivor n-a fost, însă, cu noroc prima căsnicie și a divorțat de Carmen de la Sălciua, în ciuda lacrimilor mamei sale.


Invitată în platoul WOWbiz, mama Geta a dezvăluit că divorțul lui Culiță a afectat-o foarte mult și nici până în ziua de astăzi nu știe cum s-a produs ruptura, care a dus la despărțirea de Carmen.


„Sunt foarte mândră de el. M-am supărat pe el atunci când a avut divorțul. Am și plâns și chiar am suferit. Eu sunt foarte statornică și îmi place așa dacă ai jurat în fața lui Dumnezeu, să îl respecți pe Dumnezeu prima dată. L-am pus să își ceară iertare și în fața lui Dumnezue și în fața lui Carmen că i-a greșit.

Până la urmă a greșit și ea și nu știu cum s-a întâmplat ruptura. Eu măcar acum mă gândesc că îi dă Dumnezeu minte. A doua șansă i-a dat Dumnezeu. Trebuie să te îngrijești de ce îți dă Dumnezeu în viață, eu pe principul ăsta sunt, nu de ce îți oferă prietenii sau prietenele’, a declarat mama Geta potrivit wowbiz.ro.


Și Carmen de la Sălciua o respectă foarte mult pe fosta soacră

La rândul ei, și Carmen îi poartă un respect deosebit fostei soacre și a recunoscut fanilor de pe Instagram că păstrează legătura cu mama Geta.

„Da! Din când în când! Eu nu am în suflet răutăți față de nimeni! O respect pe ea, cât și pe fete, ne-am înțeles foarte bine, am făcut parte din familia lor o perioadă și după cum bine știți am încercat să fiu rezervată și în acel „scandal’ de atunci și asta pentru că am știut că timpul va vindeca rănile’, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.


Citește și: Cum l-a cucerit iubita pe Culiță Sterp de la Survivor: „Am primit sute de cereri în căsătorie'/ EXCLUSIV

Citește și: Simona Hapciuc, jignită grav de Culiță Sterp la Survivor:„Mă făcea proastă și…

Citește și: Care este numele real al lui Culiță Sterp de la Survivor și ce facultate a absolvit

Mama Geta e în culmea fericirii că va fi bunică

În acest an, mama Geta va fi bunică de două ori. Fiica ei, Ileana Sterp, va aduce pe lume o fetiță, iar iubita lui Culiță Sterp va aduce pe lume un băiețel.


„Mă credeți că a venit Daniela cam înainte cu 2-3 seri, ne-am mai uitat la emisiune. A venit la noi și i-am spus „Tu, fata, după fața ta se vede clar că tu nu faci fată, tu băiat o să ai, se vede așa după fața ta’, și cum m-am uitat eu asa la ea zic:

‘Tu mai mult ca sigur ai băiat nu cred că ai fată’ și ea zice: ‘Da de unde știi?’, a rămas foarte surpinsă, ‘Voiam să vă spun că am fost la ecograf la Cluj’. Când s-a dus i-a spus că are băiat’, spunea mama Geta, la Teo Show, acum ceva timp.


Mama Geta speră ca Iancu să se însoare cu Bianca Comănici

Bianca Comănici și Iancu Sterp s-au cunoscut în primul sezon al competiției Puterea dragostei. Între cei doi s-au făcut primii pași spre o legătură amoroasă, însă nimic nu a fost mai mult. Însă mama Geta vrea să fie soacra Biancăi cu orice preț. „Eu mă numesc viitoarea soacră a lui Bibi. Să vedem cum facem cu zestrea, de pe acum să ne gândim’, a glumit Mamam Geta.


„Chiar îmi doresc din suflet să am așa o noră. Aș vrea să o duc și acum acasă’, a mai spus mama Geta.