Mama Antoniei a împlinit 51 de ani. Cum arată cea mai sexy bunică din showbiz

.

Dacă Antonia este considerată cea mai frumoasă femeie din România, iată că nici mama ei nu face excepție, pentru că artista îi seamănă foarte bine! Mama artistei, Denise Iacobescu, a împlinit azi 51, dar ea și Antonia par a fi mai degrabă surori…

Astăzi, încă de la prima oră a dimineții, Antonia i-a făcut mamei sale o urare emoționantă, pe contul său de Instagram: La mulți ani mama! Te iubesc cu tot sufletul meu! ♥️ Mulțumesc că mi-ai dat viață'. La 51 de ani, Denise Iacobescu, mama Antoniei este, fără doar și poate, cea mai sexy bunică din showbiz, ea având deja trei nepoți – pe Maya (8), fiica rezultată din mariajul dintre Antonia și Vincenzo Castellano, și pe Dominic (4) și Akim (2), fiii pe care Antonia îi are din relația cu Alex Velea.


Antonia și mama ei par mai degrabă surori

Dat fiind că cele două, mamă și fiică, sunt extrem de apropiate și că Denise Iacobescu se ocupă de creșterea nepoților săi, s-ar zice că bunica nu are prea mult timp, însă aceasta este activă în social media și își ține fanii la curent cu viața personală.

Mai mult, mama Antoniei poate face invidioase chiar și tinerele de 20 de ani, deoarece nu își arată deloc vârsta (se vede de unde a moștenit Antonia genele bune), iar din postările pe care le pune pe contul ei de socializare e foarte greu să-ți dai seama câți ani are. Și asta deoarece Denise Iacobescu are un trup tonifiat și o siluetă de invidiat. În plus, nici pe chipul ei nu se observă trecerea anilor, așadar e greu să o privești ca pe o bunicuță, fie ea și cea mai sexy din showbiz… Iată cum arată mama Antoniei la 51 de ani!


Foto: Instagram