Mălina Avasiloaie și soțul ei, Alin Gabor, au răcit și au ajuns pe perfuzii: „Am încercat tot ce se putea. Ne tratăm intravenos”

.

Mălina Avasiloaie și soțul ei, Alin Gabor, au răcit și au pe perfuzii. Artista și partenerul ei traversează o perioadă mai dificilă și au fost internați câteva zile într-o clinică medicală. Prospăta mămică a susținut că simptomele au debutat în urmă cu câteva săptămâni, iar cei doi soți s-au văzut nevoiți să apeleze la ajutorul medicilor. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Mălina Avasiloaie și Alin Gabor formează un cuplu de mai bine de un an. În luna august, cei doi au devenit părinți pentru prima oară, atunci când artista a adus pe lume un băiețel superb. Într-un interviu recent, aceasta a susținut că ea și soțul ei au ajuns pe mâna medicilor, având în vedere că se confruntă cu simptomele unei răceli de câteva săptămâni. Pentru că niciun tratament nu le-a ameliorat starea de sănătate, cei doi soți s-au văzut nevoiți meargă la spital.


Citește și: Mălina Avasiloaie a stabilit data nunții:'Am ales ca petrecerea să aibă loc…'

Citește și: Mălina Avasiloaie a născut un băiețel. Primele imagini cu bebelușul:„Sărbătoarea vieții mele’

Citește și: Fiica Andreei Antonescu nu a rămas cu tatăl ei, în SUA. Cu cine locuiește, de fapt, minora:„A fost o decizie pe care am luat-o împreună’


Citește și: Irinuca, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, perfomanțe școlare apreciate în presa din SUA:'Schimbă în bine viețile copiilor'

Mălina Avasiloaie și soțul ei, Alin Gabor, au răcit și au ajuns la spital, pe perfuzii

Artista s-a confruntat cu primele simptome ale virozei în urmă cu trei săptămâni, după ce a terminat filmările pentru un videoclip. La scurt timp, și starea de sănătate a soțului ei s-a înrăutățit. Pentru că și-au dorit să-și protejeze fiul de numai câteva luni, cei doi soți au apelat la un tratament intravenos.


„Totul a început acum 3 săptămâni când am tras un frig îngrozitor la filmarile ultimului clip. Nici n-am ajuns bine acasă și mă simțeam deja extrem de rau, așa că am încercat cu greu să stau cât mai departe de bebeluș ca nu cumva sa raceasca si el..Din păcate, la câteva zile ajunsese și Alin să aiba aceleași stări ca mine de care efectiv nu am reușit să scapăm nici cu antibiotice, nici cu ceaiuri, nici cu leacuri băbesti, am încercat tot ce se putea’, a spus Mălina Avasiloaie, pentru Spynews.ro.


„Abia așteptăm să ne dăm măștile jos’

În prezent, Mălina Avasiloaie și Alin Gabor se află acasă. Se pare că cei doi soți trebuie să  poarte măști de protecție când se află în preajma fiului lor, având în vedere că nu s-au vindecat complet.

„Într-un final am luat hotărârea să mergem la clinică ca să ne tratăm intravenos, pentru a asimila cât mai repede tratamentul. Acum ne simțim parcă ceva mai bine și abia așteptăm să ne revenim complet, să ne dăm maștile jos, pentru că de o perioada stăm doar cu ele pe față când suntem în preajma lui Zian’, a mai spus artista.


„Trebuie să-mi revin cât mai repede’

Mălina Avasiloaie speră ca starea ei de sănătate să se amelioreze în următoarea perioadă, căci are de onorat mai multe evenimente.

„Părinții înțeleg cât de greu e să fii nevoit să stai departe de propriul copil pentru a nu-i provoca vreun rau. E o perioadă in care circula foarte multe viroze, sfătuiesc pe toata lumea să se protejeze cât mai mult. Trebuie să-mi revin cât mai repede, pentru că scena mă așteaptă, luna decembrie e foarte aglomerată cu evenimente, iar publicul merită mereu să fiu in cea mai buna formă și să le aduc zambetul pe buze’, a mai zis ea.

Sursa foto: Facebook