Primele imagini cu Majda de la Survivor în România. Cum a reacționat când și-a văzut fetița: "Mi-am dat seama..."

.

Majda de la Survivor s-a întors în România, după ce a fost eliminată din competiție. Cel care a nominalizat-o pe fosta Faimoasă a fost Jador, iar votul publicului a decis ca ea să plece acasă. Vedeta s-a bucurat de o revedere emoționantă cu fetița ei, care a așteptat-o cu nerăbdare la aeroport.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

După ce a aflat că va pleca acasă, Majda a confirmat bănuielile multora. A recunoscut că băieții din echipa Faimoșilor au făcut o coaliție și vor să le elimine pe fete, susținând că doar ele sunt verigile slabe.


Da, este o alianță. Ceea ce se vede acasă, reflectă realitatea de acolo. Tot timpul se făcea un top al verigilor slabe, dar topul era concentrat doar asupra fetelor. Știam tot timpul când sunt în top, dacă mai venea o fată, care nu era atât de bună pe traseu, topurile astea se schimbau… Tot timpul era topul fetelor. Rând pe rând, fetele erau date afară. Nu erau băieții dați’, spunea Majda, în emisiunea Teo Show, imediat după eliminare.


Majda de la Survivor s-a întors în România

Atunci când a ajuns pe aeroport, unde o aștepta familia ei, Majda nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. Cel mai mult a emoționat-o revederea cu fetița ei, Jacqueline. Ea a declarat că abia așteaptă să petreacă mai mult timp cu persoanele dragi, conform Wowbiz.

„Am venit cu mai multă putere, am venit cu o experiență mult mai mare despre viață, chiar dacă am stat două luni am înțeles mai multe lucruri, mi-am dat seama despre mine, că eu sunt o luptătoare. Îmi doresc sa stau cu familia mea în casă, să stau, să mă bucur de liniștea familiei mele. Mi-a lipsit foarte mult familia’, a mărturisit fosta Faimoasă.


Citește și: Majda de la Survivor, probleme serioase de sănătate după eliminarea din concurs: „O să rămân toată viața cu…’

Citește și: Majda, adevărul despre eliminarea de la Survivor. Ce relație avea cu Jador: „Am deschis mai bine ochii’

Citește și: Zanni de la Survivor a trăit clipe cutremurătoare la orfelinat:„Eram ca un animal. Miroseam tot ce primeam/ EXCLUSIV


Citește și: Majda de la Survivor, probleme serioase de sănătate după eliminarea din concurs: „O să rămân toată viața cu…'

În ce condiții dorm, de fapt, concurenții Survivor

Pe lângă șerpi și scorpioni, concurenții au avut probleme și din cauza șobolanilor. Fosta Faimoasă a făcut mai multe declarații, în care le-a povestit telespectatorilor Kanal D ceea ce nu se vede la TV.

„Am o satisfacție mare pentru că oamenii au crezut în mine, am găsit multe mesaje de încurajare. Oamenii au văzut în mine o luptătoare. Am dormit cu șobolanii, dădeam la o parte șerpii cu mâna. Este o competiție foare dură, nu mă așteptam să fie atât de greu, a mai declarat Majda.


Ce a spus Majda despre Zanni

Fosta Faimoasă a dat cărțile pe față, după eliminarea din concurs. Susține că este singura din echipa ei care s-a ferit cât a putut de mult de conflicte, spre deosebire de colegul ei, Zanni.


„Am fost singurul om care nu a fost băgat în conflicte. E foarte greu să-ți menții echilibrul. Foamea, condițiile de acolo te fac să explodezi. Am fost exact ca în viața de zi cu zi. Am dat tot ce am putut, indiferent de dureri fizice, de dor de casă. Există o alianță a băieților! Tot timpul se făcea un top al verigilor slabe, care erau doar fetele. Fetele erau scoase pe rând afară, nu erau băieții eliminați.

Eu nu am făcut vreo strategie. M-am dus cu capul înainte. Mi se pare că am ieșit la timp, corect din punct de vedere sportiv. Topul era făcut. Voiau s-o scoată pe Nemeș înaintea mea, după care urmam eu, Elena și Ana. Jador are un suflet bun, nu-i port dușmănie pentru nominalizare. Zanni e văzut drept personajul negativ al grupului, pentru că este un personaj mai conflictual, a mai spus Majda.